Pension gezocht in Ski Arlberg

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ski Arlberg

Na de kerstdagen, van 27 december t/m 2 januari, willen wij graag met z’n tweeën skigebied Ski Arlberg verkennen. Deze periode valt precies in de topweken van het wintersportseizoen, dus er zijn momenteel al veel accommodaties volgeboekt.

Wij zijn op zoek naar een betaalbaar pension / kamer met ontbijt voor maximaal € 100 tot € 120 per nacht. Het hoeft niet persé in de hotspots, zoals Sankt-Anton, Lech, e.d. maar een pension in de kleinere dorpjes in het gebied (bijv. Stuben, Pettneu, o.i.d.) is prima.

Heeft er nog iemand suggesties, dan hoor ik ze graag. Alvast bedankt voor de reacties,

Groeten,

Bjorn

Zelf goede ervaringen in Stuben. Leuk dorpje, niet teveel van verwachten, maar prima startpunt voor Arlberg en dalafdaling tot het dorp en prima voor een biertje 's avonds. Eén keertje geweest in Haus Hannes Schnieder en één keertje in Haus Flexen. Toevallig allebei boven een kleine Stube :)

Aequilater Nubila

Stuben is gaaf. Klein maar echt origineel dorp. Vlotte liftverbinding met St. Anton en met de postbus binnen 20 minuten in Zurs en Lech. Check de website van de VVV voor alle adressen van accommodaties.

Wij hebben zonet ook geboekt voor die periode (26 dec - 30 dec) in Ski Arlberg, meer bepaald in Pettneu.
Zoek maar eens wat rond, in de omliggende dorpen (Pettneu enzo) is nog wel wat vrij ;)

Na lang zoeken (er is echt al ontzettend veel volgeboekt) en veel mailen + bellen met pensions, hotels, e.d. hebben wij toch nog een leuk Gasthof in Pettneu am Arlberg gevonden voor 27 december. Vijf dagen heerlijk skiën en genieten in het vooruitzicht.

We hebben er ontzettend veel zin! Nu maar hopen op veel sneeuw tegen die tijd…

Mensen die hier gereageerd hebben op het forumbericht, nog bedankt voor het meedenken!

Groeten,

Bjorn

Plaats een reactie