Gezocht: Verblijf in Sankt Anton am Arlberg (7 t/m 11 feb voor 4 pers.)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sankt Anton am Arlberg

Hoi,

Vanwege de goede verhalen die we horen over Sankt Anton am Arlberg willen we dat graag voor ons zelf gaan meemaken. Wegens werkomstandigheden kunnen we alleen 7 feb t/m 11 feb gaan.

Alleen valt het niet mee om iets te vinden in deze periode. Ik probeer langs diverse wegen aan goede tips te komen om te kijken of we toch nog iets kunnen vinden.

Ik heb het forum al afgesnuffeld en daaruit al wat tips kunnen halen, maar dat alles heeft nog niks opgeleverd.

Ik hoop dat iemand hier nog een tip heeft.

Check: http://www.stantonamarlberg.com en voer de data in.
Aanvullende tip: voer in plaats van de gezochte data de gehele week van za. tot za. in. Daarna bellen/mailen met vrijgegeven huizen of het mogelijk is een kortere periode te boeken.

Die aanvullende tip had ik nog niet bedacht. Ik ga het meteen proberen.

Het beste kan je via http://www.stantonamarlberg.com/de/winter/unterkuenfte/alle-… en dan in de “anfragepool” de plaatselijke vvv laten zoeken naar een onderkomen. 9 van de 10 keer krijg je een aantal prima aanbiedingen die je zelf niet zou vinden bij touroperators of andere aanbieders. Ook kan je altijd de hotels of pensions zelf mailen, werkt ook prima. Succes!

De plaatselijke vvv hebben we inderdaad gemaild. Die kwamen met 3 opties terug.

2 van de 3 hebben al gereageerd dat ze vol zitten. We zijn nu ook aan het mailen naar enkele andere die we via via als tip hebben gekregen, maar tot nu toe levert dat helaas nog niks op.

@ Dimitri

Zoek eens "Gästehaus Hartls" in Pettneu (op 5km van Sankt Anton)
Zij hebben misschien nog wat vrij. ;)

Deze hier: http://www.urlauburlaub.at/ferienwohnung/81689/hartls-g%C3%A…

Dimitri,

heb je Stuben geprobeerd? Directe liftverbinding met Sankt Anton. http://www.stuben.at

Wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen

@Niels: bedankt voor de tips we gaan er meteen mee aan de slag.

@Peter: Hadden we nog niet geprobeerd. Onze voorkeur gaat uit naar st Anton, maar Stuben is een heel goed alternatief denk ik. Meteen even kijken of we daar ons backup plan van kunnen maken.

Ten overvloede: je periode (woe-ma) is een beetje hopeloos, want dwars door twee normale weken.
Di-zo is al beter.

@Gast642: Dat realiseren wij ons. Maar vanwege diverse omstandigheden konden we niet anders. Vandaar ook de oproep hier. Met alle reacties tot nu toe ben ik er van overtuigd dat het gaat lukken.

http://www.bklimmer.at/ probeer deze eens. Sankt Jacob ligt op 10/15 minuten met de bus van Sankt Anton!
Appartementen zijn prijs kwaliteit van topniveau.

Dimitri, idd lastig. Bij de volgende hotels/B&b’s hebben wij in het verleden geluk gehad met een gebroken week:

Haus Lina (http://www.haus-lina.at).
Landhaus Strolz (http://www.arlberg.com/landhaus-strolz/).
Haus Sonnenberg (http://www.sonnenberg.co.at/english/).
Pension Lisun: http://www.lisun.am-arlberg.info/
Hotel Patteriol: http://www.patteriol.com/index.html

Succes!

@Thomas: Thx! We hebben ze gemaild en gaan er waarschijnlijk ook nog een paar bellen.

Hallo Dimitri, heb je al wat gevonden?
Wij gaan al 20 jaar naar Hotel Basur in Flirsch. Skibus naar St. Anton stopt direct naast de deur en is inbegrepen in de prijs. Rijdt ieder kwartier. Perfect hotel, ook voor gebroken weken! HP met uitstekend ontbijt. Onze kinderen 21, 22 en 25 gaan er ook naartoe met hun vrienden. Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Ze hebben ook een appartementgebouwtje aan de overkant met HP-faciliteiten.
Aanrader!

Hoi,

Toevallig stond deze ook op onze lijst. Ze hadden echter net een optie aangenomen waardoor wij op de wachtlijst staan. We hebben nu Appartement Tschiderer Albert in Flirsch geboekt. Geen idee of het wat is, maar ze hadden ruimte en was een mooie prijs.

De prijzen in Flirsch zijn prima, het ligt net buiten de drukte.
De laatste skibus rijdt om 18.00 uur. ls wel handig om te weten als je gaat après-skiën in de Moserwirt. Beneden in het dorp zijn taxibusjes, maar de taxi’s komen naar boven. Je moet wel een stukje in donker naar beneden skiën, maar met wat bier op lukt dat toch wel? Als je het in Basur meld wachten ze met het hoofdgerecht!
Groet
Ans

Klinkt goed erg goed. Ik heb er nu al zin in. Bedankt voor de tip!! Erg fijn!

Goed dat je wat gevonden hebt! Ik heb vandaag heel Fiss afgezocht of ze voor volgende week voor 2 personen voor 2 nachten plek hadden. Na 27 accomodaties te hebben gebeld, kwam er eentje dat ze wel een plekje vrijhadden! En dit is ook nog buiten de grote vakanties om!

Zo hebben wij het ook gedaan. Bellen, mailen, tips van vrienden en van mensen hier. Waar een wil is, is een weg. Veel plezier volgende week.

Wij kunnen ook al niet meer wachten.

Compleet nieuwe gear gekocht (snowboard, schoenen, helm). Heb zoooooo en zin om los te gaan in het witte goud!

Wanneer gaan jullie? Het leuke van St. Anton is dat je aan twee kanten van de berg kan skïen. In het V-dal kan je aan het linker deel van de V en aan de rechterdeel van de V skiën. In het puntje in het midden zit het dorp :). Links is het oudere deel, wat rustiger en minder zon(noordkant). De overkant is overigens ook erg leuk. Je kan het beste in Nasserein(rechterkant van het dorp) opstappen, dat is een veel rustigere baan dan aan de linkerkant van het dorp(Galzigbahn) en brengt je naar hetzelfde punt(ben zelf 2x in St. Anton geweest).

Wij gaan 7 feb t/m 11 feb.

Dorpje waar we zitten ligt volgens mij aan de kant van Nasserein. Dat komt goed uit, want ik moet mijn nieuwe snowboard gear nog een beetje onder de knie krijgen en we hebben er een beginnende skier bij.

Sankt Anton is niet makkelijk. Pas op met beginnende skiërs, want de afdalingen zijn lang en overal zitten moeilijke stukken tussen. Vanaf Gampen kun je piste 20/21 volgen naar Nasserein en voor de moeilijke stukken zijn er paden te volgen.
Het mooie van Sankt Anton is dat je nooit hoeft na te denken of je wel op tijd terug kunt komen, want vanaf alle toppen is een rechtstreekse afdaling te volgen naar het dorp.
Veel plezier.

@ Dimitri
Zoek eens “Gästehaus Hartls” in Pettneu (op 5km van Sankt Anton)
Zij hebben misschien nog wat vrij. ;)
Deze hier: http://www.urlauburlaub.at/ferienwohnung/81689/hartls-g%C3%A…

Niels op 16 jan. 2013 12:35

Dat is zowiezo een goede site Dimitri, ik heb voor de week van 16 - 23 Feb gewoon nog iets moois kunnen vinden voor ons 3-en en dan konden we nog kiezen ook.
Het aftellen is begonnen!

Lib tech met Flow my way in the snow

Plaats een reactie