BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Bardonecchia

Reviews Bardonecchia

70% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.6 op basis van 3679 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, fantastische off-piste, rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, laag prijsniveau en sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten

Wat vind jij van Bardonecchia?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast749
  Gast749 4 augustus 2019 · 06:03

  Overzichtelijk en leuk skigebied. Liften zijn gedateerd maar capaciteit is voldoende. In onze voorjaarsvakantie was het nergens druk. Busjes van en naar dorp zijn een beetje krap maar je zit er maar kort in. Laatste afdaling naar startpunt is aan het einde van de dag matig en vol. Italianen spreken weinig Engels maar zijn vriendelijk en vrolijk. Wij huurden voor onze kinderen een eigen leraar voor een paar dagen die redelijk Engels sprak en daar hadden ze het enorm leuk mee. We reisden met de TGV en dat gaat uitstekend.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast962
  Gast962 25 januari 2019 · 21:39

  We gaan jaarlijks 3x per jaar met onze Vlaamse Little Ski Mountain gezinnen en genieten van de rust waar je je nooit zorgen moet maken voor drukte op de piste. Pareltje die super makkelijk bereikbaar is met TGV / vliegtuig vanuit België of Nederland.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • ThomJ
  ThomJ 12 februari 2017 · 16:48

  Bardonecchia is een mooi gebied met leuke pistes, lekkere restaurants en een goede sfeer. Op de kaart is veel rood, toch is het een gebied waar vooral beginners en lichtgevorderden hun ei goed kwijt kunnen. Een pluspunt was voor mij de rust doordeweeks in Jafferau en Campo Smith/Colomion/Melezet. Ook zitten er een aantal goede tentjes door het gebied waar je lekker kan lunchen en een biertje/wijntje kan drinken. Daarnaast waren mijn favorieten de hoge pistes in Jafferau (de blauwe en rode pistes naast de Ban), de pistes rond Melezet-Chesal en Selette, en de rode 3 van Les Arnauds naar Campo Smith Een nadeel was voor mij de over het algemeen erg trage en niet-onkoppelbare liften. Je zit vaak 10 minuten in een trage lift, en bent dan in 3 minuten al weer beneden. Die verhouding was voor mij niet goed. Verder was het gebied niet heel groot, waardoor ik al snel alles gezien had. Tot slot is er 1 piste om terug te gaan naar Campo Smith vanaf Melezet. Deze is nogal vlak en veel mensen hebben het moeilijk om hier met ski's of snowboard doorheen te komen zonder te moeten bijprikken. Het gebied is niet heel duur, en je kan goed eten zonder op je portemonnee te hoeven letten. Wil je wat meer afwisseling raad ik aan om 1 of meerdere dagen naar Via Lattea te gaan.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast116
  Gast116 23 maart 2015 · 12:05

  2 mooie skigebieden. Veel rode & zwarte piste's. Dorp voelt een beetje gedateert aan. Maar mensen zijn extreem vriendelijk, en goede prijzen in het dorp en zelfs op de piste. Heerlijke vakantie gehad.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast589
  Gast589 18 februari 2015 · 18:02

  Niets voor kilometervreters en zwarte piste knallers maar voor een relaxte skivakantie prima. Vriendelijke mensen en normale prijzen voor eten en drinken. Behoorlijk dorp met lange winkelstraat. Verder geen Nederlanders gezien alleen wat (beschaafde) Engelsen.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast943
  Gast943 29 december 2013 · 17:50

  Ok, skiërs die constant zwarte pistes willen doen, zullen hier niet aan hun trekken komen, maar voor families is dit ideaal. Mooi gebied en zeer vriendelijke mensen overal.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
>