BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Brandnertal

Accommodaties Brandnertal

Het gebied van het Brandnertal heeft twee dorpen. Het eigenlijke dorp Brand waar een veelvoud aan verschillende accommodaties te vinden is. Van chalets, appartementen, pensions tot zeer luxe en aangename hotels. In dit langgerekte dorp vindt iedereen genoeg naar zijn gading. Het andere dorp heet Bürserberg. Dit dorpje heeft een enorme impuls gekregen nadat Landal hier flink heeft geïnvesteerd. Je kunt stellen dat dit dorpje een compleet Landal dorp is geworden.

Verschil tussen de dorpen

Het verschil kan bijna niet groter zijn. Bürserberg is een vakantiepark van landal. Erg strak en mooi opgebouwd, je hebt er alles direct bij de hand en de chalets en hotels zijn strak in het gelid gebouwd. Brand zelf is een dorp in lintbebouwing met een grote verscheidenheid aan gebouwen. Langs de weg vind je alles, chalets, pension en hotels. Een enorm verschil tussen deze dorpen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de dorpen in het Brandnertal is prima, vergelijkbaar met andere skigebieden in Oostenrijk. Natuurlijk is dit alles afhankelijk van wat voor een accommodatie je zoekt. Je kunt hier eenvoudige maar prima appartementen vinden voor een hele goede prijs terwijl je ook luxe en dus dure hotels kunt boeken. Voor zo goed als voor elke portemonnee. Wie goed oplet kan in Bürserberg mooie deals vinden, zeker buiten het vakantieseizoen. Over het algemeen valt te stellen dat de kwaliteit die je krijgt voor elke prijs heel erg goed is.

Accommodatie thema's