BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Skizentrum St. Jakob im Defereggental

Reviews Skizentrum St. Jakob im Defereggental

73% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3688 reviews.


Wat vind jij van Skizentrum St. Jakob im Defereggental?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast014
    Gast014 26 februari 2019 · 23:58

    Top! Prachtige pistes, lekker eten en zalig rustig. Zeker aanrader en gaan zeker terug

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast615
    Gast615 5 februari 2019 · 00:27

    Klein skigebied wat met name voor families met (kleine) kinderen geschikt is of voor degene die van rust en ruimte houden. Het beperkte aantal kilometers zou je als nadeel kunnen bestempelen als je vooral veel pistekilometers wil maken. Wij gaan nu voor de 5de keer vanwege de rustige pistes waar je alle ruimte hebt om te skiën. Pistes bieden nog ruim voldoende uitdaging voor de gevorderde skiër. Voor tourskiër en off-piste zijn er ook mogelijkheden. Doordat het een kleiner gebied is en er maar een weg naar beneden is kunnen oudere kinderen al snel zelfstandig skiën. Skischool is goed met kleine klassen, tot nu toe zijn we geen Nederlandstalige skileraren tegengekomen. Genoeg eetgelegenheden langs de piste en bij talstation met redelijke prijzen en niet al te druk als je de juiste kiest. Als je van aprés-ski houdt dan is het wat beperkt, bij het talstation is de Kuhstall die dan wel weer heel gezellig kan zijn. Gebied is behoorlijk sneeuwzeker, de afgelopen jaren waren in ieder geval in februari alle pistes geopend er lag er tot in het dorp genoeg sneeuw. Nadeel zou kunnen zijn dat als je in het dorp zit je met bus of eigen vervoer naar talstation moet. Wij zelf hebben in directe omgeving van talstation in een appartement gezeten, ook hier zijn meerdere accommodaties beschikbaar (hotel of appartementen), en waren in 5 minuten lopen bij de lift. Ski's en schoenen kun je bij talstation, als je dat wil, in locker achterlaten, loopt weer wat makkelijker. Er zijn ook nog een aantal langlaufpistes in het dal en een op de Staller Sattel die erg mooi is. Die laatste is wel even rijden, het ligt op de grens met Italië. Hier kun je overigens ook heel goed winterwandelen. Verder zijn er 2 rodelbanen, een voor kinderen in de buurt van de Feistritz afdaling en een bij Maria Hilf, je loopt of je laat je naar boven rijden naar de Alpe Stalle waar je kan eten en drinken voordat je weer naar beneden rodelt.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast621
    Gast621 4 februari 2019 · 12:40

    Lekker klein gebied voor onze leeftijd voldoende !!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast014
    Gast014 15 januari 2019 · 18:37

    Prachtige pistes!

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast383
    Gast383 7 februari 2016 · 19:10

    Prima skigebied voor beginners en gevorderden. De laatsten zullen misschien langere afdalingen wensen. Mooie talabfahrt, voldoende berghutten met goed eten en prima prijsniveau. Liften redelijk. Relatief rustig gebied waar je een prachtig appartement met vaatwasser en wifi voor 450 EU in de carnavalsvakantie kunt hebben. Aanrader.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Ruben3
    Ruben3 17 maart 2013 · 11:52

    Prima gebied voor een dag, daarna snel uitgekeken. Het aantal piste kilometers dat hier op de site staat vermeld klopt niet, het heeft namelijk 55 km aan skipistes!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • ed mastbergen
    ed mastbergen 5 maart 2012 · 11:42

    Heel fijn zonnige skigebied. De skipas zijn wel wal aan de hoge kant. Ideaal voor mensen met beginner skiester.Er staan redelijk wat eetgelegenheden zodat het niet snel ophoopt.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • I.T.
    I.T. 28 december 2011 · 10:55

    Zeer aangenaam skigebiet, wij komen daar al meer dan 35 jaar en verblijven bij dezelfde hoteluitbaters. Men kan met de skibus naar de pisten en het aantrekkingspunt om te eten is vooral bij Emile (omgevormde stal bij de piste). Een redelijk klein gebied met alle moderne voorzienen aan het dalstation zoals skistalling/skischoenen, reparaties, preparaties en onderhoud. 's Avonds ski's binnengeven om te slijpen/waxen, 's anderdaags smorgens alles klaar en skiën.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • I.T.
    I.T. 28 december 2011 · 10:55

    Zeer aangenaam skigebiet, wij komen daar al meer dan 35 jaar en verblijven bij dezelfde hoteluitbaters. Men kan met de skibus naar de pisten en het aantrekkingspunt om te eten is vooral bij Emile (omgevormde stal bij de piste). Een redelijk klein gebied met alle moderne voorzienen aan het dalstation zoals skistalling/skischoenen, reparaties, preparaties en onderhoud. 's Avonds ski's binnengeven om te slijpen/waxen, 's anderdaags smorgens alles klaar en skiën.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • I.T.
    I.T. 28 december 2011 · 10:55

    Zeer aangenaam skigebiet, wij komen daar al meer dan 35 jaar en verblijven bij dezelfde hoteluitbaters. Men kan met de skibus naar de pisten en het aantrekkingspunt om te eten is vooral bij Emile (omgevormde stal bij de piste). Een redelijk klein gebied met alle moderne voorzienen aan het dalstation zoals skistalling/skischoenen, reparaties, preparaties en onderhoud. 's Avonds ski's binnengeven om te slijpen/waxen, 's anderdaags smorgens alles klaar en skiën.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • I.T.
    I.T. 28 december 2011 · 10:55

    Zeer aangenaam skigebiet, wij komen daar al meer dan 35 jaar en verblijven bij dezelfde hoteluitbaters. Men kan met de skibus naar de pisten en het aantrekkingspunt om te eten is vooral bij Emile (omgevormde stal bij de piste). Een redelijk klein gebied met alle moderne voorzienen aan het dalstation zoals skistalling/skischoenen, reparaties, preparaties en onderhoud. 's Avonds ski's binnengeven om te slijpen/waxen, 's anderdaags smorgens alles klaar en skiën.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 31 december 2009 · 15:05

    Ik kom er al vele jaren meestal komen de zelfde mensen er weer terug er zijn meerdere hutten langs de piste tevinden waar het goed toefen is depistes zijngewoon goed ook bij minder zicht. Er is een nedrerlanse ski lerales voor kinderen je heb daar geen auto nodig het hele gebiet ismet de gratis bus te berijken erzijn twee rodelbanen zeermooi wanelen is daar zeergoed zelfs naar italieje hotels van luxs tot allen kamer met ontbijd

  • sascha
    sascha 21 augustus 2006 · 09:56

    Het gebied is voor beginners en gezinnen ideaal. kinderen kunnen zonder ouders van de piste af want het is toch klein en je komt allemaal weer bij de groote lift uit. voor beginners is het daar makkelijk leren want je hebt er genoeg blauw.De koestal is wel de enigste apresskitent maar als je met een hele groep bent is het altijd wel gezellig. Een echte aanrader is het rodelen in st'jakob s'avonds heen en dan in een klein tentje snaps drinken en dan met z'n alle naar beneden geweldige ervaring. Nu ben ik al 2jaar ergens anders heen geweest en zie je dat het wel erg klein is.Toch heb ik de 2keer dat ik er geweest ben me wel vermaakt.

>