BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skipas Chamonix Chamonix Mont Blanc

Skipas Chamonix

Dit onderwerp gaat over de bestemming Chamonix Mont Blanc


 • luc
  luc 22-09-11 14:59
  luc 22 september 2011 · 14:59
  Pas geleden was ik een beetje aan het zoeken naar informatie over de skipas van Chamonix. Maar als je de chamonix pas neemt zit daar niet de gondel bij die je naar de top van de grands montets brengt, daarvoor moet je de mont blanc pas hebben.
  Is er ook een skipas voor alleen Grands Montets? of een skipas van de chamonix vallei waarin wel de Gondel van de Grands Montets zit inbegrepen?
  Heeft iemand daar ervaring mee, of weet iemand hier wat meer over?

  Alvast bedankt
 • Astrid
  Astrid 22-09-11 15:34
  Astrid 22 september 2011 · 15:34
  In het dal van Chamonix heb je 2 skipassen.
  De "Chamonix Le Pass" met de skigebieden van Brevent-Flerere, Domaine de Balme en Les Grands-Montets (zonder de top 3275m)
  De Mont-Blanc Unlimited (MBU) geeft tevens toegang tot de top van Grands-Montets, Aiguille du Midi kabelbaan en Montenvers trein in Chamonix, maar ook Les Houches, Courmayeur en v.a. 6 daagse pas Verbier in Zwiterland.
  Als je slechts 1 keer naar de top van Grands-Montets wil kan je een enkeltje voor de top extra kopen als je de Le Pass hebt voor ca. 10 euro. Gezien het kleine prijsverschil tussen de 2 passen kan je volgens mij beter een MBU nemen.
  Opgepast niet de MBU verwarren met de Skipass Mont-Blanc (tevens geldig in Les Contamines, Megeve etc maar duurder, weet trouwens niet zeker of deze volgende jaar bestaat)

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.