Reviews Les Contamines

70% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7 op basis van 3687 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor gevorderden, geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, voldoende off-piste, goede variatie in pistes, eenvoudig bereikbaar, sneeuwzeker en goede mogelijkheden voor tochten.

Wat vind jij van Les Contamines?

Reviews van gebruikers

Gast815
26 december 2018 · 14:49

Mooie brede pistes, niet te druk. Veel leuke skigebieden in de buurt.

Met vriendenSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast158
31 december 2013 · 11:24

Prachtige omgeving…een aanrader voor de zomer en de winter !
Het dorp is sfeervol met mooie huizen en zelfs schitterende boerderijen…goed te zien dat het dorp van oorsprong niet gebouwd is voor de toerist…veel gezellige lekkere restaurantjes .
Het dorp ligt aan het einde van een dal, dus alleen bestemmingsverkeer. Heb zelf via Interhome een prachtig appartement gehuurd voor zes personen op de begane grond…aanrader !
Heerlijk leven daar…ga zeker terug…

Met vriendenSkiër
Gast808
14 maart 2013 · 18:22

Ze zijn gekend om de best geprepareerde piste van de streek. Leuke pistes en ook veel mogelijkheden om buiten piste te gaan. Genoeg lekkere en leuke restaurantjes. Ik doe iedere jaar verschillende skiestadions in de buurt en vind dat toch wel een van de beste!!!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Margo Pulles
18 maart 2009 · 14:41

Wij zijn meerdere jaren in Les Contamines geweest. Na 5 jaar zijn we weer een keer geweest het het is het super. We hebben een goed verblijf gehad in het dorp en de pistes waren super. Het is een aanrader voor zowel beginners als gevorderde. Echte aanrader.Margo Pulles

Brabant.

4 januari 2009 · 20:05

Het dorp Les Contamines is een bijzonder vriendelijk en sfeervol dorp waar alles verkrijgbaar is. De camping ligt iets voorbij het dorp (Le Pontet) en is een zeer goede winter(sport)camping. Er is een berging voor de ski’s en een droogruimte voor de skikleding en de schoenen.

Het is een eits minder mondain ski-oord dan bijvoorbeeld Chamonix of Megeve. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor dagtochten naar bijvoorbeeld Chamonis, Itali?door de Mont Blanctunnel), Zwitserland (Lac L?n/meer van Geneve) of bijvoorbeeld een dorpje als Combloux.

Kortom, een aanrader!