Reviews Fanningberg

0% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8.7 op basis van 3 beoordelingen.

Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, laag prijsniveau en goed eten op de piste.
Zwakke punten: Weinig après-ski, beperkte off-piste en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Fanningberg?

Reviews van gebruikers

Renate329
20 februari 2020 · 07:28

Op skivakantie in Obertauern met de Lungo skipas, waarmee je ook een dagje naar dit heerlijke gebiedje kan gaan. We hebben er gisteren een topdag gehad! Terwijl het in de gebieden om ons steeds meer sneeuwde, zaten wij nog lekker tot 15 uur in de zon. Wij hebben er met twee gezinnen met 5 kinderen (9-12 jaar) goed op de brede blauwe en rode pistes geskied. Met 9 personen uitgebreide lunchen voor €100 is best fijn na een paar dure dagen in Obertauern. Leuke tip: pak om 16 uur de laatste rit met de stoeltjeslift van de parkeerplaats met je je gewone schoenen aan. Bovenaan zit de gezellige Gamsstadl, waar je voor €4 een slee kan huren en daar de verlichte rodelbaan van 6km naar beneden kan nemen. Onderaan kom je uit bij een hotel, vanwaar ze je met een busje weer terugbrengen naar de parkeerplaats.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast618
7 mei 2019 · 21:24

Fanningberg is heel leuk en je kan er veel leren en oefenen. Ook is er als je op les gaat het heksenbos, daar gaan bijna alle skileraren naartoe en is een soort van off piste voor kinderen. Ook al is het je zesde jaar skiën, het heksenbos is heel leuk en veilig. Ik ben er al vier keer geweest maar blijft leuk.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast726
12 november 2018 · 13:04

Voor families met beginnelingen een ideale omgeving.
Wanneer de condities op de naburige pistes minder zijn/worden zijn deze hier nog redelijk tot goed.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring