BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Fanningberg

Reviews Fanningberg

 • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste en weinig après-ski.

Wat vind jij van Fanningberg?


Beoordelingen van gebruikers

 • Renate329
  Renate329 20 februari 2020 · 07:28

  Op skivakantie in Obertauern met de Lungo skipas, waarmee je ook een dagje naar dit heerlijke gebiedje kan gaan. We hebben er gisteren een topdag gehad! Terwijl het in de gebieden om ons steeds meer sneeuwde, zaten wij nog lekker tot 15 uur in de zon. Wij hebben er met twee gezinnen met 5 kinderen (9-12 jaar) goed op de brede blauwe en rode pistes geskied. Met 9 personen uitgebreide lunchen voor €100 is best fijn na een paar dure dagen in Obertauern. Leuke tip: pak om 16 uur de laatste rit met de stoeltjeslift van de parkeerplaats met je je gewone schoenen aan. Bovenaan zit de gezellige Gamsstadl, waar je voor €4 een slee kan huren en daar de verlichte rodelbaan van 6km naar beneden kan nemen. Onderaan kom je uit bij een hotel, vanwaar ze je met een busje weer terugbrengen naar de parkeerplaats.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast618
  Gast618 7 mei 2019 · 21:24

  Fanningberg is heel leuk en je kan er veel leren en oefenen. Ook is er als je op les gaat het heksenbos, daar gaan bijna alle skileraren naartoe en is een soort van off piste voor kinderen. Ook al is het je zesde jaar skiën, het heksenbos is heel leuk en veilig. Ik ben er al vier keer geweest maar blijft leuk.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast726
  Gast726 12 november 2018 · 13:04

  Voor families met beginnelingen een ideale omgeving. Wanneer de condities op de naburige pistes minder zijn/worden zijn deze hier nog redelijk tot goed.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>