BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Fontanella - Faschina

Reviews Fontanella - Faschina

70% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3687 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, erg rustig, eenvoudig bereikbaar en sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Fontanella - Faschina?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gerben.t.Z
  Gerben.t.Z 29 december 2019 · 20:15

  Leuk gebiedje voor een dag. Het rondje dat je skiet is leuk, en ook goed te doen ook voor beginners. Al had de blauw wel paar korte steile passages. Van de top helemaal naar beneden is een mooie afdaling, met afwisselend rood en blauw. Nergens super pittig, maar uitdagend genoeg. Tip: met zon, pak dit gebied als uitstapje s’ochtends, dan heb je de zon, en smiddags naar Sonntag, dan heb je daar de zon.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 25 februari 2012 · 17:08

  We zijn hier een ochtend heen gegaan vanuit damuls. Ik vond het heel leuk voor een ochtend, je kan een leuk rondje skien. Echt perfect om te leren skien, ik wou dat ik hier mijn eerste jaar heen was gegaan in plaats van een groot en hoog gebied. Paar leuke skiroutes. Geen enkele rij, ook niet in de voorjaarsvakantie.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Leen Taal
  Leen Taal 12 november 2010 · 13:48

  Wij komen reeds 25 jaar in Fachina. wat ons het meeste aanspreekt, is de sneeuw zekerheids factor, alsmede de rustige piste's waar men niet in een file staat. Tevens spreekt de gemoedelijke sfeer ons aan. wij gaan begin januari wederom 3 weken naar Fachina. al is het gebied op zich klein, er zijn legio mogelijkheden op nabij gelegen piste's die te bereiken zijn met een gratis bus die voor de deur stopt. Groet Leen en Anneke Taal

  Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • eric
  eric 20 oktober 2010 · 16:16

  Een prettig gebied om met familie naartoe te gaan. Inmiddels gaan we komend voorjaar voor de 5e keer. Gebied is klein genoeg om elkaar regelmatig tegen te komen. Dagje Damuls voor de afwisseling is leuk om te doen.

 • Anoniem
  Anoniem 21 februari 2010 · 16:04

  Wij komen al enkele jaren hier skien en ervaren dit gebied als zeer zneeuwzeker en met voldoende mogelijkheden van beginner tot gevorderde. Vanuit de lift overzie je de pistes en houdt zo oogcontact met je reisgenoten en ziet wellicht een nieuwe route/uitdaging voor de volgende afdaling. Onder de middag voldoende gelegenheid om iets te nuttigen en te rusten hetzij boven bij Franz-Jozef of beneden bij diverse gelegenheden. Voor wie wat meer reuring wil is het iets verderop gelegen Damuls zeker een aanrader.

>