Reviews Formigal

93% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3691 beoordelingen.

Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, goede variatie in pistes, laag prijsniveau, sneeuwzeker en goede mogelijkheden voor tochten.
Zwakke punten: Matig bereikbaar.

Wat vind jij van Formigal?

Reviews van gebruikers

4 januari 2012 · 13:42

leuk gebied, niet al te groot en daardoor lekker overzichtelijk.
Nergens echt lange rijen bij de liften.
Zeer de moeite waard als je in Spanje bent en er makelijk naar toe kan reizen.
Vanuit Zaragoza bijv. een bus (vervoer incl. skipas)

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
16 augustus 2010 · 16:15

.fantastisch ski gebied!enorm veel rood en zwarte pistes met genoeg ruimte.tevens legale off-piste gebieden vol poeder die op de pistekaarten staan.geen wachttijden bij de liften en zeer vriendelijke mensen.ook een enorme half pipe en boardercross.prijzen op de piste en in het dorp zijn betaalbaar.wij gaan hier al 10 jaar naartoe met de nachtbus in een prima half pension hotel.geen groot nachtvertier,echt voor skieers die er alles uit willen halen.wij gaan regelmatig naar canada maar dit komt aardig in de buurt.het nog niet ontdekte paradijsje van europa!

28 december 2008 · 12:56

Het skigebied is goed, goed onderhouden, goede poedersneeuw en veel vari?it qua beginners en gevorderden. Zelfs voor de zeer professionele ski?is het de moeite waard. De restaurants op de pistes hebben geen enkele sfeer en zijn vrij duur met slechte kwaliteit eten. Er zijn vrij lange wachttijden voor het forfait en bij de twee machines die in de grote hal staan, kun je alleen forfaits krijgen met verzekering, jammer, als je namelijk al een verzekering hebt. De parkeerplaats naast de pistes is gratis en staat meestal niet vol. Makkelijk als je van wat verder komt.

2 maart 2008 · 10:25

Reeds 10 jaren genieten van dit gebied, Prima Hotels, retaurants, mooie gavarieerde pistes en uitmuntende liften. Alle sleepliften zijn vervangen door "zitliften". Ook zin in een tapaz, ga naar Formigal!!

Boeijink P
22 januari 2007 · 17:30

mooie brede, en goed onderhouden pistes, genoeg variatie in rode en blauwe.
Goede organisatie bij de liften met korte wachttijden. Kortom een fijn skigebied