BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Fügen - Spieljoch

Appartmenten Fügen - Spieljoch

Fügen is het eerste dorp dat je tegenkomt wanneer je het Zillertal binnenrijdt en bied direct toegang tot het skigebied van de Spieljoch. Fügen kent ook nog een satelliet hoger op de berg die ze voor het gemak Hochfügen hebben genoemd. Fügen is in ieder geval een gezellig dorp en je vindt hier veel appartementen. Families weten Fügen altijd goed te vinden. De Spieljoch is dan ook een ideaal skigebied voor families met kinderen met niet al te moeilijke pistes.

Verschillen tussen de dorpen

Fügen ligt direct aan de voet van de Spieljoch. De appartementen in Fügen liggen echt door het hele dorp verspreid. Veel appartementen zijn in de traditionele Oostenrijkse stijl gebouwd en daardoor heeft Fügen een gezellige uitstraling. Uderns en Schlitters zijn kleiner (en hebben geen directe verbinding met de Spieljoch), maar ook hier heb je een ruime keuze uit appartementen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Fügen - Spieljoch is goed te vergelijken met de prijs van appartementen in andere skigebieden. Je moet wel goed rekening houden met het feit dat Fügen een populair dorp is en je er dus op tijd bij moet zijn bij het reserveren van je appartement. Een appartement in Fügen is over het algemeen duurder dan een appartement in Uderns of Schlitters.

Accommodatie thema's