BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Bergeralm

Reviews Bergeralm

68% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3694 reviews.

  • Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en weinig après-ski.

Wat vind jij van Bergeralm?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast514
    Gast514 1 maart 2014 · 22:24

    We werden verrast door het skigebied Bergeralm. Wat zijn de pistes breed en goed geprepareerd. Het is er rustig en zeer gemoedelijk. Wat een geweldig gebied voor gezinnen. De kinderen gaan op de duur zelf op pad. Het mooie is dat je altijd in het middelstation uitkomt. Je kunt niet verdwalen. We zijn hele grote gebieden gewend, maar met kinderen die nog les hebben, is dit werkelijk een prachtig gebied! Als we toch iets moeten noemen: een paar extra afdalingen. Maar eerlijk is eerlijk, de kwaliteit is echt heel goed. Dat maakt eigenlijk ook dat punt goed. Goede aanrij-route.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • edwin2
    edwin2 9 oktober 2013 · 14:16

    Prima, knus en overzichtelijk skigebied. Alle pistes komen bij het middenstation uit en de dalafdalingen zijn mooie pistes door de bomen. Skischool Bergeralm ( George Messner) is professioneel en persoonlijk. Geen grote groepen en veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders. Echt een aanrader voor een leuke familievakantie.

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • anoniem
    anoniem 4 april 2012 · 14:56

    We komen al jaren in het gezellige dorp Steinach am Brenner, kennen alle hotels en zijn nog nooit asielzoekers tegengekomen. Dus waar die mensen hebben gezeten is ons een raadsel. Ook herten hebben we op de pistes nog nooit gezien. Dus een dorp in een kwaad daglicht stellen vind ik niet netjes als je het misschien niet naar je zin hebt gehad. Wij gaan er graag heen, je kan er heerlijk skien op goed materieel van Hansis Skischule Steinach. Daarna gezellig even een apré ski in het Skicafe en hierna nog even lekker zwemmen in Hotel Steinacherhof. Heb je veel trek gekregen, probeer dan het eten hier eens uit. Dit is echt zalig. Wij wensen iedereen een gezellige wintersportvakantie in Steinach am Brenner.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 27 december 2010 · 13:09

    Vanaf 18-12-2010 tot 24-12-2010 in dit skigebied geweest. Zeer gemoedelijk en kindvriendelijk. Goede skischool en de pistes waren van zeer goede kwaliteit. Het gebied is relatief klein maar voor gezinnen met kinderen is het prima vertoefen.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 19 januari 2010 · 19:48

    Ik ben voor de eerste keer in 1992 in Steinach gaan skie?en ga nu in februari 2010 weer! De sfeer is prima en de skischool van Peter Pranger (Topschischule) is echt aan te bevelen, zowel voor jong als oud/beginner als gevorderde. De skileraren spreken zelfs een goed woordje Nederlands en dat als doorgewinterde Oostenrijkers. De pistes zijn super geprepareerd en qua eetgelegenheden is er voor ieder wat wils. Zelf verblijven we in Gschnitz, een dorpje aan het eind van het dal, zo'n 10 km van Steinach af. Daar is nog echt de authentieke Oostenrijkse sfeer te proeven. Voor degenen die er ook nog naar toe gaan: veel plezier!

  • Anoniem
    Anoniem 18 februari 2009 · 23:31

    Beste, Fijn om te lezen dat het een goed gebied is. Wij gaan voor het eerst met onze kinderen en dus vinden wij het fijn om positieve bevindingen van jullie te lezen. Het is altijd maar weer afwachten wat zo`n vakantie brengen gaat, maar deze bevindingen stemt ons positief! Als we terug zijn dan zal ik zeker ook mijn aandeel leveren aan deze site. Wordt vervolgd!

  • Anoniem
    Anoniem 5 maart 2008 · 18:30

    Goede ski mogelijkheden en prima geprepareerde pistes. Ook bij hogere temperaturen is men in staat een prima piste af te leveren. Zeker voor families een aanrader aangezien de afdalingen altijd op het zelfde punt (tegenover het zelfbedieningsrestaurant met terras) uitkomen. Er zijn zelfs in de drukke voorjaarsvakantie geen wachttijden bij de liften. Prima.

  • Anoniem
    Anoniem 11 februari 2008 · 14:51

    Steinach am Brenner is een gezellig dorp met voor allen wat wils. Er is een uitstekende Skischool aan de weg richting de lift met een gezellig Skicafe. Dit alles gebeurt onder leiding van Hansi Hilber en zijn vrouw Christine. Er zijn zeer goede Hotels, waaronder ? met een uitstekende keuken en dat is Steinacherhof. De prijs kwaliteit verhouding is correct. Je hoeft als je er tegenop ziet niet met de auto te gaan maar je kunt met de trein voor de deur komen. En de skibus brengt je eventueel gratis naar de lift. Nodig is het niet, want alles is op loopafstand.

  • Ruud Heller
    Ruud Heller 13 december 2007 · 21:17

    * Een gemutliche skischool is bijvoorbeeld Top skischule Gschitztal van Peter Pranger waarvan het kantoor en verhuur in het dorpje Trins, dat is op ongeveer 4 km van de piste in Steinach. * Langs de pistes stil je je honger met plaatselijke delicatessen in gezellige berghutten zoals de Barenfalle (met bediening) met als specialiteit de Almburger. In het grote restaurant Bergeralm (zelfbediening) is er een grote keuze uit eten en drinken en heeft men elke dag een Oostenrijkse specialiteit. Wel is het aan te raden om niet te gaan eten als de skicursussen net klaar zijn tussen 12 en 13 uur, aangezien er dan in alle restaurants een rij staat voor de counters en het moeilijk is om een tafel te vinden

>