BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Gaissau Hintersee

Reviews Gaissau Hintersee

83% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.9 op basis van 3677 reviews.


Wat vind jij van Gaissau Hintersee?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast026
  Gast026 27 januari 2019 · 12:51

  Prachtig skigebied voor families

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast619
  Gast619 22 januari 2019 · 11:35

  Letop, het skigebied is in 2019 gesloten door een chinese inversteerder

  meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast326
  Gast326 2 maart 2018 · 07:47

  Heerlijk skiegebied voor beginnende families ! Wij zijn hier tijdens de voorjaarsvakantie 2018 geweest, en is ons zeer goed bevallen, een half uurtje vanaf de snelweg. Klopt indedaad dat enkel liften niet gloed nieuw zijn, maar deze werken allemaal prima. Waarom zou je €240 betalen voor een skipas, wanneer je als beginner toch niet alle pistes af kunt (in dit gebied €100 goedkoper). De pistes liggen er elke ochtend weer super bij, en genoeg gezellige restaurantjes voor wat lekkers. We komen vast nog eens terug!

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Bennie
  Bennie 22 juni 2017 · 20:29

  Gaißau-Hintersee is een klein en laag skigebied met een aantal behoorlijke afdalingen en liften die in skischaukel-verband werken. Door de matige verbindingen tussen Gaißau en Hintersee ben je wel even bezig om van de ene kant naar de andere te komen, waardoor rondskiën tot een dagtocht kan verworden. Dat er financiële moeilijkheden zijn is goed te zien aan de oude infrastructuur. Op enkele sneeuwlansen en kanonnen is niets minder dan een jaar of twintig oud. Jammer, want er zijn een aantal fijne afdalingen. Veelal niet te moeilijk, maar de afdaling naar Hintersee bijvoorbeeld is echt wel werken en genieten. Daardoor is het er wel ronduit goedkoop en rustig. Maar goed ook, want al die sleepliften en stokoude zitliften hebben maar weinig capaciteit. Laat je niet misleiden door de aanduiding makkelijk aan te rijden. Weliswaar dicht bij Salzburg, maar toch al gauw een klein uurtje toeren op de binnenwegen, die door de onoverzichtelijkheid veelal een snelheidsbeperking tot 60kmph hebben. Zit je in de buurt is het zeker een bezoekje waard, maar om er nou een hele week naartoe te gaan... De dorpjes zijn uitgestorven en in de nabije regio is erg weinig te doen. Uniek en authentiek hoeft dus niet altijd positief te zijn is mijn ervaring hier.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast894
  Gast894 15 februari 2016 · 17:13

  Aan de Hintersee kant start je vanaf een ruime parking (met 2 skischolen). Het hele gebied bestaat uit prachtige ruime en rustige carve pistes. Richting Gaissau (op de kaart van rechts naar links) steek je snel het gebied door. De andere kant op (van links naar rechts) is het echt even puzzelen en heb je alle liften nodig om weer bij de afdeling naar Hintersse uit te komen. Deze afdaling is echt pittig (zeker voor kinderen aan het eind van een skidag) maar je kan ook met de lift terug. Boven bij de lift van Hintersee is de oefenweide van de skischool (met klein liftje), daar vlakbij zit ook een goede horeca en je kan in de buurt een paar leuke pistes pakken terwijl de kids zelf oefenen of les hebben.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>