BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Silvapark Galtür

Reviews Silvapark Galtür

71% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3698 reviews.

  • Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, kindvriendelijk en erg sneeuwzeker.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Silvapark Galtür?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast855
    Gast855 16 december 2015 · 15:42

    Leuk, klein gebied dat ondanks de neerslagtekorten deze maand altijd aardig sneeuwzeker is. Voor beginners en kinderen super gebied. Voor echte snelheidsduivels en gevorderen wat minder geschikt (minder uitdagende pisten)

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • ITWarrior
    ITWarrior 19 september 2015 · 16:07

    Ik ben al 5 weken in Galtür wezen skiën en het is me elke keer erg goed bevallen. Het is vrijwel nooit druk bij de Gondel die je snel naar boven brengt, vanaf deze gondel kan je een klein stukje naar beneden skiën om een 6 persoons zitlift naar het hoogste punt van de berg te nemen. Vanaf hier is het heerlijk zowel on/off piste skiën (er zijn zogenaamde Heldenreich zones die tussen de ski piste's in liggen voor het off-piste plezier). Het is mogelijk om op 4 of 5 plekken op de berg te lunchen maar vooral de lunch in het dal bij hotel Almhof direct aan de piste is aan te raden (wel erg druk net na het eind van de skiklassen) . Al met al een prima resort voor een groep met zowel beginners als gevorderden. Voor gevorderden misschien te klein maar er zijn skipassen waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld 2 dagen in Ischgl te skiën (makkelijk te bereiken met de gratis skibus voor pas houders)

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast475
    Gast475 28 maart 2015 · 11:56

    We logeren al 15 jaar in hotel Silbertaler in Galtür. Dit gezellig hotel wordt uitgebaat door de meest hartelijke mensen die je skivakantie perfect maken. Vanuit Galtür neem je zo de skibus richting Ischgl, één van de prachtigste skigebieden. Aan alle wintersporters, ga zeker eens naar Ischgl en logeer in Silbertaler in Galtür, aanrader!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast117
    Gast117 22 maart 2015 · 21:41

    een zeer leuk skie gebied, wel aan de kleine kant maar uitstekend voor families met kinderen en beginners. 's ochtends ishet is erg mooi aan de achterkant bij de kopsee.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • cwk
    cwk 16 januari 2012 · 15:34

    1e week van Kerstvakantie 2011 in hotel Almhof in Wirl verbleven, gezin met 4 kinderen,tussen 8 en 15 jaar. Vanaf de piste zo de verwarmde skikelder in en's ochtends 50 meter naar beneden skien om bij de gondel te komen. Super hotel met fantastisch eten, ook voor de kinderen. Fijn zwembad.Hotel is niet goedkoop. Ski-gebied is heel overzichtelijk wat voor ons met 4 kinderen ideaal is om niemand te laten verdwalen. Skileraren erg flexibel om te schuiven met een leerling naar een andere groep. Niet veel apres/ski. Wel gezellige skihutten en ook hier weer lekker eten )en betaalbaar. Lekkerste middageten bij Panoramatenne zat toevallig aan ons hotel. Familieskipas aantrekkelijk geprijsd. Groter skigebied ischl goed met bus te bereiken. Al met al super aan te bevelen.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Patrick V
    Patrick V 20 februari 2011 · 12:40

    Net terug uit Galtur. zalig hotel Almhof. en het hotel zit direct op de pistes, dus geen gedoe met lang aanschuiven in Ischgl. Aanrader voor beginners en gevorderden, want de pistes liggen er perfect bij.

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 8 januari 2009 · 19:42

    Net terug uit Galt?hotel Alpenrose, skibus stopt om de 10\' aan het hotel, heeft ook vele opstapplaatsen Ideaal skigebied, weinig volk en geen wachtrijen 1 dag naar ischgl geweest, zeer drukke wachtrij om de lift naar boven te nemen, ?maal boven grandioos gebied, we zijn ook naar Zwitserland geskied, geweldige dubbeldekker lift Andere dagen gewoon in gat?ebleven, is er rustiger en de sneeuw was er van perfecte kwaliteit en werden regelmatig door de dag bijgewerkt door de bully\'s Een echte aanrader en we gaan er zeker nog eens naar terug

  • Anoniem
    Anoniem 30 december 2008 · 11:02

    Vorig jaar naar Galtur geweest (mee als uitvalbasis naar Ischgl). 2tal dagen in Galtur geskied. Het gebiedje is een meevaller. Veel leuke routes, zalige pistes achteraan het gebied. Jammer genoeg enkel een traag 2persoonsliftje in die zone. Een upgrade van die lift en het is een super gebiedje..

  • Anoniem
    Anoniem 18 oktober 2008 · 17:39

    Kerst 2007 geweest in Alpkogel. Goed familiehotel in het hart van het skigebied. Het gebeid is niet groot maar wel divers. Ideaal voor kinderen. Skischool om de hoek.Voor de allerkleinste is er een dagopvang naast een van de liften. Zeker een aanrader.

  • Anoniem
    Anoniem 29 mei 2008 · 12:57

    Wij gaan nu 4 jaar naar Galtur. Zijn zelf ervaren skiers, maar de gemoedelijkheid, geen enkele wachtrij voor welke lift dan ook (zelfs in de krokus!) en de leuke tentjes op de piste (weiberhimmel, fluchthorn-alm en nieuw: Addis abbebar) maken dat we hier nog steeds graag terug komen. Onze zoon vermaakt zich uitstekend in de proffesionele gezellige skischool. Die doen naast \"echte\" gasterennen ook een middagje bigfooten en een \"skisafari\" achter de bully aan binnen de normale lestijden als je kids eenmaal een beetje kunnen skieen! En dat vinden ze natuurlijk HEEL LEUK! Hotel Wirlerhof is qua ligging een aanrader: recht tegenover de piste (Almhof ook) met een helemaal te gek zwemmbad waar je kids zich uitstekend vermaken terwijl je zelf nog even aan de apres-ski zit in de supergezellige apres-ski bar van het hotel. Ook het alpinarium is een bezoekje waard. Conclusie: niet goedkoop, maar dan heb je ook wat en met een uitstekende sfeer!

  • Tamara
    Tamara 19 november 2007 · 12:50

    Galtur is een gezellig klein dorpjemet alle voorzieningen die je nodig hebt: winkels, bakkerij, slagerij, restaurants, skiverhuur ed. Uitgebreid uitgaan kan hier niet echt. Wel zijn er voldoende restaurants om lekker en gezellig te eten. Binnen 5 minuten ben je met de bus op de piste van het Silvapark. Hier kun je tussen de middag ook lekker lunchen aan de pistes. De sfeer is erg gemoedelijk. Het skigebied is niet erg groot maar wel leuk om een paar dagen te skien. Heb je het hier wel gezien dan kun je met de gratis skibus naar Ischl in ongeveer 15 minuten om de rest van de week te skien.

  • Tamara
    Tamara 19 november 2007 · 12:49

    Galt?s een gezellig klein dorpjemet alle voorzieningen die je nodig hebt: winkels, bakkerij, slagerij, restaurants, skiverhuur ed. Uitgebreid uitgaan kan hier niet echt. Wel zijn er voldoende restaurants om lekker en gezellig te eten. Binnen 5 minuten ben je met de bus op de piste van het Silvapark. Hier kun je tussen de middag ook lekker lunchen aan de pistes. De sfeer is erg gemoedelijk. Het skigebied is niet erg groot maar wel leuk om een paar dagen te ski? Heb je het hier wel gezien dan kun je met de gratis skibus naar Ischl in ongeveer 15 minuten om de rest van de week te ski?

>