BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Geilo

Reviews Geilo

73% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.3 op basis van 3688 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk en erg sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, matig aanbod eten op de piste, weinig après-ski, duur en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Geilo?


Beoordelingen van gebruikers

 • Anoniem
  Anoniem 24 november 2009 · 14:42

  maart 2008 Heerlijk rustig skigebied met goed geprepareerde pistes met voldoende afwisseling en wachtijden voor de liften bestaan hier niet! De accomodaties zijn over het algemeen top en de noren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Goedkoop is het niet maar ook niet veel duurder dan de alpenlanden. De apr?ski is alleen in de lounges van hotels te vinden en dan ook nog voornamelijk in de weekenden een gezellige bar heb ik niet gevonden. Ik hoef niet op tafels maar na het skie?even een biertje drinken in een leuke kroeg heb ik hier wel gemist!

 • Anita
  Anita 5 mei 2007 · 14:14

  Totaal anders dan bv Oostenrijk, wel erg goede sneeuw gehad. Omdat drank duur is, is er geen levendige après-ski. Ook weinig muziek in openbare gelegenheden, zoals op terrasjes en in eetgelegenheden. Normaal hoeft dat niet van mij maar bij wintersport vind ik het wel passen.

 • Annet Schut
  Annet Schut 18 augustus 2006 · 17:47

  Ik als beginnende snowboarder vond het in Geilo fantastisch. Zeer aardige mensen en veel groene en blauwe pistes om veel te oefenen. Nooit, echt nooit, voor een lift gewacht en altijd aan. Ook een paar verlichte pistes. Het enige jammere aan Noorwegen zijn de prijzen. Het is heel erg duur. In een normaal restaurant eet je met z'n 3en voor ongeveer 130 euro. Op de pistes zelf zijn veel leuke restaurantjes.