BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Le Grand Massif

Chalets Le Grand Massif

Met een aantal authentieke dorpen is er een prima aanbod aan chalets in het Grand Massif. Een oplossing voor velen die opzoek zijn naar ruime accommodatie. Zeker iedereen die met een grote groep op stap doet er goed aan chalets serieus te overwegen. Want prijstechnisch kan zo’n chalet helemaal niet slecht uitpakken. En het is toch lekker om je eigen huis te hebben? De chalets vind je voornamelijk in de meer authentieke dorpen van het skigebied.

Verschil tussen de dorpen

Eigenlijk vind je in Le Grand Massif in alle dorpen chalets te huur. Enkel in het oude Flaine, wat echt uit de grond is gestampt om zoveel mogelijk appartementen te bieden vind je geen vakantiewoningen. In alle andere dorpen wel. Soms speciaal voor toeristen gebouwde chalets, maar ook regelmatig ouderwetse en authentieke huizen. Het zijn dus vooral Samoëns, Morillon, Sixt en Les Carroz waar je de meeste chalets zult vinden. In elk dorp is voldoende variatie tussen de verschillende chalets die aangeboden worden.

Prijsniveau

Het huren van een chalet lijkt op het eerste gezicht best prijzig, maar als je met een hele groep bent dan valt die prijs heel erg mee. En wie een beetje zoekt vind prima geprijsde huizen in het Grand Massif. Let wel op de afstand naar de pistes. Die zijn namelijk lang niet altijd even dichtbij. Terwijl de mogelijkheden te over zijn om vlak naast de piste te zitten.

Accommodatie thema's