sneeuw morillon april

Dit onderwerp gaat over de bestemming Le Grand Massif

Hallo , ik overweeg om 11 april te gaan naar morillon , is de sneeuw er dan nog te doen of moet ik altijd naar flaine voor beter sneeuwcondities,
?

Meestal zijn de sneeuwcondities in Morillon begin april goed. Skiën tot in Morillon Les Essert is altijd gegarandeerd. In deze tijd van het jaar kan het wel zijn dat de sneeuw wat "papperig" kan liggen, maar ik veronderstel dat dit normaal is wanneer je op 1100 meter zit. De sneeuwcondities en kwaliteit zijn iets hoger wel goed, en zeker in Flaine.

Varieert van jaar tot jaar. Maar als je het Grand Massif uitzoekt voor een wintersportvakantie begin april, dan maak je een goede keuze. Het is sneeuwzeker en heel dichtbij. Weliswaar zul je een grote kans maken dat je naar Flaine moet skiën voor de betere sneeuw, maar dat is zeker geen straf.

Hoi Klaas, Sluit me als Grand Massif specialist helemaal aan bij bovenstaande reacties. Zeker gezien de huidige sneeuwcondities, moet april net als vorig jaar weer een mooie maand kunnen worden. Inderdaad is het vaker pap in deze periode, maar je kunt ook nog wel eens dikke poeder op je bord krijgen. Dankzij de vele noordelijke pistes blijft de sneeuw hier lang liggen en biedt Flaine tot eind april mooie condities.

Voor veel meer info en vragen kun je altijd bij ons terecht (via contact) op: http://www.AlpAdventures.com

Plaats een reactie