Reviews Gstaad

68% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7.3 op basis van 3695 beoordelingen.

Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, voldoende off-piste, uitstekende variatie in pistes en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Duur.

Wat vind jij van Gstaad?

Reviews van gebruikers

Gast351
26 februari 2020 · 07:38

In Gstaad is het top om te skiën. Er zijn leuke offpiste stukken waar je heerlijk kunt boekelen en de luxe is heerlijk. Lekkere mooie grote stukken. Op de glacier is een mooie moeilijke zwarte piste en de mooiste blauwe piste daar helemaal naar beneden door de bossen van de glacier onderaan lekker rustig en veel sneeuw boor de rest ook top gebied.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast380
12 januari 2020 · 22:27

Inderdaad een gebied dat vooral voor beginners heel veel te bieden heeft. Ik ski persoonlijk het liefst in het gebied bij La Videmanette. Nadeel is dat de Eggli-lift die je hiermee verbindt vanaf de kant van Gstaad vaak geen dalafdaling heeft. De andere kant in Saanen wel. Alleen voor de belevenis is Gstaad al aan te raden, al slaan de prijzen werkelijk nergens op.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast541
9 maart 2019 · 03:37

Paradijselijk mooi uitzicht op de hoge bergen rondom, fantastische sfeer, heel gezellig en mooi is Saanen, klein, autovrrij, authentiek, cafés, je eet drinkt wat bij de bakker, de slager etc , alles is er maar heel compact in schitterend oud dorpje. Wij vonden het vooral fijn om overal veilig te kunnen skiën, makkelijk te komen. Per dag een tocht gemaakt, ook mooie sleetochten vooral naar gsteig vanaf de wispile. Kortom, iets duurder, maar met mijn kinderen ideaal om te komen en te genieten van skien, wandelen en sleeën. De dagsoep of dagaanbieding op de berg of broodjes mee en onderweg bij een hut picknicken, vonden de kinderen ook geweldig, alleen op een plek met schitterend uitzicht overal, lijkt op een sprookje voor ze. Wij hebben een privé leraar genomen , eerst leek dat vreselijk veel, mijn zoon heeft asperger en kon niet in een skiklas. Maar wat was dat geweldig. 2dgn even duur als week skiklas, ik kon met beide kleine kinderen herle dagtochten maken, ze leerden het supersnel. Daarna zelf met ze kunnen skiën. Max 3ll per skileraar. Goede investering, tweede jaar weer zo gedaan, kinderen konden zelf zwart af. Super vriendelijke en bekwame skileraar, de prive leraren, blauwe jassen, zijn lokale mensen, kennen iedere mm en iedereen onderweg, helpen altijd ook anderen, dat gaf de andere dagen een veilig gevoel. Wij koken zelf en hebben een appartement, voor ons werkt dat prima omdat de kinderen nog buiten kunnen sleeën rond het oude huis en we ook zo het dorp inlopen.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast746
4 maart 2018 · 22:06

veilige omgeving, je kunt per dag kiezen welke tochten je maakt, uitstekende berg restaurants met vers goed eten, sommige duur sommige heel goed te doen, het uitzicht is geweldig, mooier dan ik waar ben tegen gekomen, veel mogelijkheden om moiie sleetocht en andere activiteiten te ondernemen, ook betaalbare woningen in saanen en richting zweizimmen of gsteig. het is een waar wintersprookje en zeker met kinderen heerlijk, ook als je niet te duur wilt zijn zijn er mogelijkheden heb ik gemerkt.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
BigRon
27 november 2010 · 18:32

Wij hadden nog nooit in ons leven geskied maar wat een pracht sport, dat hadden we 30 jaar geleden al moeten doen.Echt heerlijk geskied in februari 2010, we gaan dit jaar gelijk weer, maar dan in december.

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
28 maart 2009 · 17:00

Heerlijk geskied in schonried / saanenm?. Voor de 3de keer nu en bevalt nog steeds. Vooral de nieuwe rode stukken bovenaan Saanerlochgrat lekker snel. Liften zijn super zelfs in de vakantietijd geen wachttijden.

Jeffry de Jong
21 augustus 2006 · 09:43

Een heerlijk gebied als je geen mensen op de pistes wenst. Zeker in Januari buiten da vakanties. Maar het is een blijft een jetset oort. Houd hier rekening mee (prijzen in de disco’s!!! en hotels)