BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Gstaad

Reviews Gstaad

68% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.3 op basis van 3695 reviews.

 • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, voldoende off-piste, rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, eenvoudig bereikbaar en uitstekende variatie in pistes.
 • Zwakke punten: Duur

Wat vind jij van Gstaad?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast746
  Gast746 4 maart 2018 · 22:06

  veilige omgeving, je kunt per dag kiezen welke tochten je maakt, uitstekende berg restaurants met vers goed eten, sommige duur sommige heel goed te doen, het uitzicht is geweldig, mooier dan ik waar ben tegen gekomen, veel mogelijkheden om moiie sleetocht en andere activiteiten te ondernemen, ook betaalbare woningen in saanen en richting zweizimmen of gsteig. het is een waar wintersprookje en zeker met kinderen heerlijk, ook als je niet te duur wilt zijn zijn er mogelijkheden heb ik gemerkt.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • BigRon
  BigRon 27 november 2010 · 18:32

  Wij hadden nog nooit in ons leven geskied maar wat een pracht sport, dat hadden we 30 jaar geleden al moeten doen.Echt heerlijk geskied in februari 2010, we gaan dit jaar gelijk weer, maar dan in december.

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 28 maart 2009 · 17:00

  Heerlijk geskied in schonried / saanenm?. Voor de 3de keer nu en bevalt nog steeds. Vooral de nieuwe rode stukken bovenaan Saanerlochgrat lekker snel. Liften zijn super zelfs in de vakantietijd geen wachttijden.

 • Jeffry de Jong
  Jeffry de Jong 21 augustus 2006 · 09:43

  Een heerlijk gebied als je geen mensen op de pistes wenst. Zeker in Januari buiten da vakanties. Maar het is een blijft een jetset oort. Houd hier rekening mee (prijzen in de disco's!!! en hotels)

>