BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Hochkönig

Accommodaties Hochkönig

Je vindt veel verschillende soorten accommodatie in het skigebied van de Hochkönig. In dit skigebied liggen de dorpen Saalfelden, Maria Alm, Dienten, Mühlbach am Hochkönig, Bischofshofen en Hinterthal. Ieder dorp in het skigebied van Hochkönig heeft een goed aanbod van appartementen, hotels, pensions en chalets. Veel accommodatie is gericht op families. Uiteraard vind je in het ene dorp in de Hochkönig meer aanbod dan in het andere.

Verschillen tussen de dorpen

De dorpen die deel uitmaken van het skigebied Hochkönig zijn authentiek en gezellig. Het grootste en gezelligste dorp is Maria Alm. Hier vind je de meeste accommodatie en de meeste hotels, appartementen, chalets en pensions van alle dorpen in het skigebied van Hochkönig. De accommodatie ziet eruit zoals het skigebied zelf: bijzonder vriendelijk. In de dorpen Saalfelden, Dienten, Mühlbach am Hochkönig, Bischofshofen en Hinterthal vind je ook veel gezellige chalets, ruime appartementen en familiehotels.

Prijsniveau

Heel duur is de accommodatie in het skigebied van de Hochkönig niet. In Maria Alm vind je de meeste viersterren hotels, maar je kan hier ook goedkopere accommodatie vinden. Je kan in dit skigebied leuke boerenchalets, ruime appartementen of gezellige pensions voor een goede prijs vinden. Zeker wanneer je geen accommodatie zoekt in het centrum van het skigebied, maar in een van de kleinere dorpen in de Hochkönig verblijft.

Accommodatie thema's