BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Hochkönig

Appartmenten Hochkönig

Wil je in een appartement verblijven in het Hochkönig Winterreich dan heb je een bijzonder ruime keuze. Het Hochkönig Winterreich richt zich met name op families en het zal je dan ook niet verbazen dat je hier veel veel appartementen voor families vindt. Het Hochkönig Winterreich is een gemoedelijk skigebied, zonder heel veel moeilijke pistes en drukke apres-ski. Het is dan ook niet voor niets dat hier jaarlijks veel families naar afreizen voor hun wintersportvakantie.

Verschillen tussen de dorpen

De meeste appartementen in Hochkönig Winterreich vind je in Maria Alm. Dit is het grootste dorp in het Hochkönig Winterreich en je vindt in dit gemoedelijke dorp alle faciliteiten die je nodig hebt. Weinig apres-ski alleen, maar goed, dat vind je in Dienten en Mühlbach ook niet echt en dat is natuurlijk ook niet de reden dat je naar het Hochkönig Winterreich op wintersport gaat. In Dienten en Mühlbach is het aanbod van appartementen prima, maar wel wat minder dan in Maria Alm.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Hochkönig Winterreich is gemiddeld te noemen. Er zijn zeker skigebieden waar de appartementen over het algemeen net wat duurder zijn, zoals bijvoorbeeld Saalbach-Hinterglemm, maar het gebied kent zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Appartementen in Maria Alm zijn dan weer net wat duurder dan appartementen in Dienten of Mühlbach.

Accommodatie thema's