BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Hochkönig

Chalets Hochkönig

Het Hochkönig Winterreich is een uitgestrekt en gemoedelijk skigebied dat zich veel bezocht wordt door families. Naast veel accommodatie in de vorm van hotels, appartementen en pensions heb je in het Hochkönig Winterreich ook best wel veel vakantiehuizen en chalets staan. Voor veel wintersporters is dat toch wel de meest ultieme vorm van verblijf tijdens de wintersport. Heerlijk in je eigen chalet, het liefst aan de piste.

Verschillen tussen de dorpen

Maria Alm is het grootste en meest populaire dorp van het Hochkönig Winterreich. Hier vind je de meeste chalets en faciliteiten. Maria Alm is een heel rustig en lommerrijk dorp aan het einde van het dal. Dienten en Mühlbach zijn kleiner, maar het aanbod van chalets is in deze dorpen ook prima te noemen. Je kan hier zelfs een aantal chalets vinden die direct aan de piste liggen.

Prijsniveau

Chalets in het Hochkönig Winterreich hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Over het algemeen kan je prima een chalet vinden in het Hochkönig Winterreich, maar houd wel rekening met de schoolvakanties. Het Hochkönig Winterreich is populair bij families, dus het is aan te raden om je chalet al ruim van te voren vast te leggen wanneer je in de schoolvakanties op vakantie wilt.

Accommodatie thema's