Landal Park in Maria Alm

Dit onderwerp gaat over de bestemming Maria Alm

Hallo,

wie kan ons wat meer vertellen, uit eigen ervaring, over het Landal Park in Maria Alm.
Ligt het gunstig qua piste, lift, skischool voor kleintjes, dorp, winkels enz?
Het het de behoorlijk hoge prijs waard?

Alvast bedankt !

Het ligt letterlijk midden in het dorp, ik denk met skischoenen en ski's max 10 minuten lopen van de Natrun lift. De skibus stopt er vlakbij, en het ligt vrijwel tegen de Bila (supermarkt) aan. Dus qua ligging echt wel goed, al ligt het niet aan de piste. Skiles voor de kleintjes is wel wat verder lopen, of met de auto of skibus 5 minuten rijden naar de Aberg.

Skilessen vinden ook bij Natrun plaats. En van Natrun ski je tegenwoordig naar de A berg. Er is een fijne verbinding gerealiseerd. Dus in principe heb je geen bus of auto nodig.

En het ligt tegenover de apres ski (Bachwirt)

Uitrusten doe je maar in de lift.

Vanuit Landal steek je de Kirchenwiese over en je staat onder aan de Natrun sleeplift. Wil je direct naar de gondel dan zul je iets verder moeten lopen. Van de buitenkant ziet Landal er super uit.

Als ik de eerste reviews op google zie is het wel een aanrader. Wij gaan er in maart naar toe!

Je zit vlak bij de pistes en skischool op Natrun de huis berg, en kan vandaar uit skiënd naar het grote gebied. Ligt aan de rand van het dorp langs de doorgaande weg.
Landal ziet er van buiten mooi uit, vindt het wel dicht op elkaar staan, als je dan kijkt wat de koopprijzen zijn van drie tot negen en half ton.

Dienten Die Alte schule

Plaats een reactie