BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Hochkönig

Hotels Hochkönig

Het Hochkönig Winterreich is een gemoedelijk skigebied dat uitermate geschikt is voor families. In dit skigebied vind je onder andere de dorpen Maria Alm, Mühlbach am Hochkönig en Dienten. Het skigebied reikt niet tot grote hoogte, maar is wel behoorlijk sneeuwzeker. De authentieke en rustige dorpen in combinatie met het behoorlijke skigebied maakt het Hochkönig Winterreich tot een interessante bestemming. Er is in de dorpen van het Hochkönig Winterreich voldoende keuze aan hotels.

Verschillen tussen de dorpen

De belangrijkste dorpen in het Hochkönig Winterreich zijn Maria Alm, Mühlbach am Hochkönig en Dienten. Van deze plaatsen is Maria Alm verreweg het grootste dorp en je vindt hier dan ook de meeste hotels. Sterker nog, wanneer je in een hotel in het Hochkönig Winterreich wilt verblijven, dan kom je bijna altijd in Maria Alm uit. Maria Alm mag dan wel het grootste dorp in het Hochkönig Winterreich zijn, ook hier is het veel rustiger dan gemiddeld.

Prijsniveau

De prijzen van de hotels in het Hochkönig Winterreich zijn goed te vergelijken met andere bestemmingen die zich richten op families. Althans, het is absoluut niet van het prijsniveau van een gebied als Serfaus, maar zeker goedkoper dan dat. Van de dorpen in het Hochkönig Winterreich is Maria Alm de duurste bestemming. Hier vind je de meeste hotels, maar desondanks moet je je hotel in Maria Alm wel op tijd reserveren.

Accommodatie thema's