Pensions Hochkönig

Het Hochkönig Winterreich is een gezellig familiegebied. Niet te groot, niet te klein, met gezellige en rustige dorpen zoals Maria Alm, Dienten en Mühlbach. Deze dorpen bieden een aanbod aan pensions dat wellicht wat achterblijft in vergelijking met het aanbod in hotels en appartementen, maar aan de andere kant is het prima te doen om een gezellig pension in een van deze dorpen van het Hochkönig Winterreich te vinden.

Verschillen tussen de dorpen

Maria Alm is verreweg het grootste en meest populaire dorp van het Hochkönig Winterreich. Dit betekent echter niet dat je hier ook de meeste pensions vindt. In Maria Alm overheerst het aanbod van hotels en appartementen. Het is een heerlijk rustig dorp met mooie uitzichten aan het einde van een dal. Dienten en Mühlbach zijn kleiner, zijn uiteraard ook direct aangesloten op het skigebied, maar ook in deze dorpen heb je een mooi aanbod van pensions.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in het Hochkönig Winterreich is prima te noemen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Uiteraard is de prijs van het pension onder andere afhankelijk van de ligging en het luxeniveau, maar je betaalt hier zeker niet meer voor je pension dan in andere populaire wintersportgebieden. Over het algemeen liggen de prijzen van een pension in Maria Alm net even wat hoger dan de prijzen van een pension in Mühlbach of Dienten.

Zoek met uitgebreide filters
pensionPension Koidl **
8x bekeken
  • Maria Alm
  • 700m van het centrum Maria Alm
  • 400m tot skilift Natrunlift
Details
ontbijt1 slaapkamer
€1056
(€528 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)