BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Hochzillertal - Hochfügen

Accommodaties Hochzillertal - Hochfügen

Het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen is het eerste skigebied dat je tegenkomt wanneer je het Zillertal binnenrijdt en je vindt hier dan ook meteen heel veel verschillende soorten accommodatie. De appartementen, hotels, chalets en penions zijn in het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen verdeeld over de dorpen Kaltenbach, Fügen, Uderns, Aschau im Zillertal, Hochfügen, Stumm im Zillertal en Ried im Zillertal. In het ene dorp vind je meer hotels, in het andere meer appartementen. Je hebt in ieder geval een ruime keuze aan accommodatie in het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen.

Verschillen tussen de dorpen

Uiteraard zijn er verschillen tussen de accommodatie die je in de dorpen die deel uitmaken van het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen kan vinden. In Kaltenbach vind je behoorlijk wat appartementen en hotels, maar je kan er ook overnachten in een jeugdherberg. In het gezellige Fügen vind je appartementen, hotels en pensions in diverse prijsklasses, terwijl je in de satelliet van Fügen, het hoteldorp Hochfügen (je raadt het al) over het algemeen hotels en appartementencomplexen vindt. In de dorpen Uderns, Aschau im Zillertal, Stumm im Zillertal en Ried im Zillertal vind je een iets minder aanbod van accommodatie, maar deze plaatsen zijn ook wat kleiner en liggen verder van de liften.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de accommodatie in het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen is niet veel hoger of lager in vergelijking met andere skigebieden in de Alpen. Over het algemeen is de accommodatie in Kaltenbach net wat goedkoper dan in Fügen en Hochfügen. Wil je een appartement, hotel, chalet of pension dat nog wat goedkoper is dan kan je terecht in de dorpen Uderns, Aschau im Zillertal, Stumm im Zillertal en Ried im Zillertal. In deze dorpen in het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen vind je de goedkoopste accommodatie.

Accommodatie thema's