BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Hochzillertal - Hochfügen

Appartmenten Hochzillertal - Hochfügen

Wanneer je in het skigebied Hochzillertal - Hochfügen geen appartement kan vinden, dan weten wij het ook niet meer. Dit populaire skigebied aan het begin van het Zillertal bestaat uit meerdere dorpen, zoals Kaltenbach en Fügen en wat kleinere dorpen zoals Uderns en Ried. In alle dorpen heb je een ruime keuze aan appartementen. De dorpen hebben allemaal die charmante Oostenrijkse uitstraling, met uitzondering van het hoteldorp Hochfügen dat als hoteldorp an sich niet eens ongezellig is.

Verschillen tussen de dorpen

Fügen en Kaltenbach zijn de grootste dorpen in het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen en je vindt hier dan ook de meeste appartementen. Houd er wel rekening mee dat de twee skigebieden van Fügen (de Spieljoch) en Kaltenbach (Kaltenbach - Hochfügen) niet met elkaar zijn verbonden. Vanuit Fügen, Hochfügen en Kaltenbach gaan er direct liften omhoog en hier verblijven dan ook de meeste mensen. Uderns en Ried zijn wat kleiner en in Aschau heb je wel weer behoorlijk wat keuze uit appartementen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Hochzillertal - Hochfügen is vergelijkbaar met dat van andere populaire skigebieden in Oostenrijk. Dit is een bij Nederlandse en Duitse wintersporters zeer populair skigebied, dus met name in de weekenden en de vakantieperiodes liggen de prijzen van de appartementen hoger. Houd er ook rekening mee dat veel appartementen in Hochzillertal - Hochfügen al ver te voren geboekt worden.

Accommodatie thema's