BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Hochzillertal - Hochfügen

Hotels Hochzillertal - Hochfügen

In het skigebied van Hochzillertal - Hochfügen heb je een zeer ruime keuze aan hotels. Er zijn weinig skigebieden waar je zo veel accommodatie kan vinden als in dit skigebied. Wanneer je het Zillertal binnenrijdt dan is dit het eerste skigebied dat je tegenkomt. Het bestaat uit aardig wat dorpen, waarvan Fügen/Hochfügen en Kaltenbach de bekendste dorpen zijn. Logisch, want hiervandaan gaan de liften omhoog en je vindt hier ook de meeste hotels. Maar ook in de dorpen Aschau, Ried, Uderns en Stumm heb je keuze uit zeer veel hotels.

Verschillen tussen de dorpen

Alle dorpen die deel uitmaken van het skigebied Hochzillertal - Hochfügen zijn van die gezellige Oostenrijkse dorpen. Alleen Hochfügen is een ‘gepland’ dorp, dat voornamelijk uit hotels bestaat, maar zelfs dat ziet er gezellig uit. In Fügen en Kaltenbach heb je de meeste hotels staan. Ondanks dat deze dorpen heel veel toeristen trekken is het er nog altijd gezellig. Hou er wel rekening mee dat wanneer je in Fügen verblijft je wel even de skibus moet pakken naar Hochfügen, want het gebied van de Spieljoch is niet aangesloten op de rest van het skigebied.

Prijsniveau

Hotels in het gebied van Hochzillertal - Hochfügen liggen niet per definitie in het hogere prijssegment. Tuurlijk, het Zillertal is een populair dal en je vindt er behoorlijk wat hotels die vier sterren op hun gevel hebben prijken, maar je kan in Hochzillertal - Hochfügen ook zeker wat goedkopere accommodatie vinden. Zeker in de dorpen die geen directe verbinding met de lift naar het skigebied hebben kan je hotels vinden waar je minder betaalt dan in Kaltenbach en Fügen.

Accommodatie thema's