BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Accommodaties Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

In de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun zijn de hotels de overheersende vorm van accommodatie. Zeker in de dorpen Ischgl en Samnaun lijkt het wel of ieder tweede gebouw een mooi drie-, vier-, of in sommige gevallen zelfs vijfsterrenhotel is. Het zal je niet verbazen dat accommodatie in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun over het algemeen duurder is dan in andere skigebieden. Uiteraard vind je er ook appartementen, pensions en een enkel chalet, maar verblijven doe je in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun bij voorkeur in een hotel.

Verschillen tussen dorpen

Ischgl is de grootste plaats in het Paznauntal en hier heb je dan ook een ruime keuze uit hotels. Een van de mooiste hotels is het luxe Trofana Royal, dat maar liefst vijf sterren heeft, of het aan de andere kant van het dorp gelegen Madlein. Ook het Zwitserse Samnaun heeft veel hotels in het hogere prijssegment. Wil je goedkoper verblijven dan kan je altijd kijken naar appartementen, pensions of hotels in een van de andere dorpen in het Paznauntal, zoals See, Kappl, Mathon of Galtür.

Prijsniveau

De Silvretta Arena Ischgl-Samnaun heeft een wat hoger prijsniveau. Desalniettemin is het ook hier mogelijk om goedkopere accommodatie te vinden. Houd er wel rekening mee dat je dan wellicht wat verder van de liften zit en niet in het centrum van het dorp verblijft. Ook vroeg boeken van je hotel, pension, appartement of chalet in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun is aan te raden.

Accommodatie thema's