BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Appartmenten Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Naast veel hotels vind je in de Silvretta Arena Ischgl Samnaun ook een groot aanbod van appartementen. Veel appartementen maken deel uit van hotels en liggen in zogenaamde Appartement Hotels. Daarnaast vind je ook veel appartementen in ‘normale’ appartementengebouwen. Dit zijn niet de appartementen die je misschien wel kent uit de Franse Alpen, maar ruim van opzet en ook de gebouwen zelf zien er goed uit. Je hoeft in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun nooit ver te lopen voor de lift.

Verschillen tussen de dorpen

Van de twee belangrijkste dorpen die in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun liggen vind je de meeste appartementen in Ischgl. Ook in Samnaun heb je een ruime keuze aan appartementen. In Ischgl zit je midden in de après-ski, in het belastingvrije Samnaun is het wat rustiger. In de omliggende dorpen Mathon, Kappl en Galtür is tevens een groot aanbod aan appartementen te vinden. Hier betaal je ook minder dan in Ischgl en Samnaun zelf.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de appartementen in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun ligt hoger dan gemiddeld. Dat heeft te maken met het geweldige aanbod in dit skigebied, waar je oneindig kan après-skiën en de beschikking hebt over een groot en sneeuwzeker skigebied. In de dorpen Kappl, Mathon en Galtür vind je goedkopere appartementen dan in Ischgl of Samnaun.

Accommodatie thema's