Mathon

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ischgl

Wij verblijven in Mathon, op een boogscheut van Ischgl. Goede keuze? Iemand ervaring met dit kleine dorp? Skibus? Restaurants?
Alle tips zijn welkom!.

Verbleef zelf altijd in Ischgl, maar ik weet in ieder geval dat er regelmatig bussen rijden vanaf Mathon.

10 jaar geleden heb ik daar eens verbleven. Is echt wel dichtbij Ischgl, maar net te ver om te stappen (en ook te gevaarlijk langs die drukke baan)

Er zijn een paar restaurants, waaronder een pizzeria (niets bijzonder, maar wel gewoon degelijke pizza's) en aan het wildpark wat verder is er ook een goed restaurant.
Wij gingen meestal gewoon in Ischgl zelf eten (waren met een grote groep) en namen dan 's avonds een taxibusje terug naar Mathon.

Er zijn 3 skibushaltes (Wildpark, West en Ost) van waaruit Ischgl in een 5-tal minuten bereikbaar is: https://www.ischgl.com/media/PDF/bus/Busfahrplan%20Ischgl%20…

*bericht bewerkt door Skiwi op 03 apr 2019 11:14

Hebben twee keer hier overnacht tijdens kerstperiode in dit rustige dorpje/wijkje vlakbij Ischgl. Met auto en bus ben je zo in Ischgl, maar ook Galtur mocht je dat een keertje willen zien. Zeker leuk voor één dagje en veel rustiger natuurlijk dan Ischgl.
Aangezien in Mathon bijna de laatste busstops zijn voor Ischgl, kunnen de bussen best vol zijn als je hier instapt.
In Mathon zelf is niet zoveel te beleven, wat restaurants, bakkertje, pizzeria. Genoeg voor eten en slapen, de rest doe je in Ischgl ;-)

...ski-addict...

Zeer goed te doen. Taxi kosten vallen reuze mee voor deze kleine afstand. Wel een van de laatste haltes dus bussen kunnen wel voorbij rijden zoals hier eerder aangegeven. Wij gingen daarom met de taxi.

Goede keuze.
Rustig, snel in Ischgl of Galtür.
Goede pizza’s in Pizzaria Dorfstadl.
Nog nooit problemen met OV gehad.

Net terug uit Ischgl. We verbleven in Mathon. Ideale locatie. Geen problemen met openbaar vervoer. Bakker (supermarktje) aanwezig en 2 goede restaurants.
Komen hier zeker nog terug.

Plaats een reactie