BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Hotels Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Hotels vind je genoeg in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. Zowel in de dorpen Ischgl als Samnaun is er een breed aanbod van hotels. Sterker nog, het lijkt wel alsof ieder tweede gebouw een hotel is. In Ischgl vind je veel hotels in het hogere segment. Wat te denken van het enige vijfsterren hotel dat Ischgl, het luxueuze Trofana Royal. Ook hotels als Madlein en Post zijn mooie hotels. Ook in het Zwitserse Samnaun, dat aan de andere kant van het skigebied ligt, vind je veel hotels die net even wat duurder zijn dan gemiddeld. Zowel in Ischgl als Samnaun liggen de hotels nooit ver van de liften verwijderd.

Verschillen tussen de dorpen

Ischgl en Samnaun zijn allebei dorpen waar je een groot aanbod aan hotels vindt. In en om de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun liggen maar liefst 114 hotels. Veel van deze hotels liggen in het hogere prijssegment. Sommige hotels beschikken over faciliteiten voor kinderen, zoals Trofana Royal of Familyhotel Seiblishof. In Samnaun is Wellness Hotel Chasa Montana S een goede keuze wanneer je met de kids op pad gaat. Wanneer je wat goedkoper wilt verblijven in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun, dan kan je ook een hotel zoeken in het nabijgelegen Mathon.

Prijsniveau

Zoals al eerder aangegeven ligt het prijsniveau in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun hoger dan gemiddeld. Bijna nergens vind je zo’n hoge dichtheid aan vier- en vijfsterrenhotels als in Ischgl en Samnaun. Veel hotels in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun beschikken over goede wellness faciliteiten. Wat goedkopere hotels in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun vind je in buurdorpen als Mathon.

Accommodatie thema's