BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Pensions Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Hoewel je in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun veel aanbod in hotels en appartementen hebt, kan je er ook terecht in pensions. Het aanbod van pensions is wel minder dan dat het aanbod aan hotels en appartementen. Je vindt meer pensions in Ischgl dan in het Zwitserse Samnaun, zoals het Gasthof Sonnenhof of pension Engadin.

Verschillen tussen de dorpen

De twee belangrijkste dorpen in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun biede eigenlijk het minste aantal pensions aan. Je vindt de meeste pensions dus niet in Ischgl of Samnaun (hoewel er in eerstgenoemde best een aardig aanbod is), maar in de omliggende dorpen Mathon, Galtür en Kappl. Hier vind je veel pensions die dus iets verder van het skigebied van de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun afliggen, maar door de perfecte verbinding met de skibussen en de vele taxi’s die in het Paznauntal rijden ben je snel bij de liften.

Prijsniveau

Een pension zit qua prijs over het algemeen tussen een hotel of appartement in. Zeker in Ischgl en Samnaun is het prijsniveau van de pensions net even wat hoger dan gemiddeld. Uiteraard hangt het dan ook af of je in het hoog- of laagseizoen een pension in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun zoekt. In Mathon, Kappl en Galtür vind je pensions die vriendelijker geprijsd zijn.

Accommodatie thema's