apres ski

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kappl

Zijn er of is er een leuke apres ski hut? Of iets wat op een uitgaansgelegenheid lijkt?

Onderaan de lift zit een leuke apres-ski bar

Onderaan het dorp, aan de doorgaande weg naar Ischgl, ligt Hotel Auhof. Hierbij bevind zich ook een apres-ski bar.

Je moet je je er niet te veel van voorstellen, maar Ik ben er enkele keren geweest en toen was het er wel gezellig.

http://hotelauhof.at/cms/de/feiern-und-feste/schupfa/schupfa…

Oke! Ben benieuwd! Ik las ook wat over ishgl ofzo, dat je een taxi daar naar toe kan nemen? Enig idee hoelang dat rijden is en hoe duur het is?

Je kan beter de skibus nemen, meer informatie over de rijtijden en dergelijke kan je hier vinden: http://www.kappl.com/download-skibusfahrplan.de.htm…

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

@Roos Heb geen hoge verwachtigen de apres-ski in Kappl. Inderdaad onderaan de dalafdaling zit gelijk een bar en dan heb je het ook wel gehad. Het dorp zelf ligt iets hoger, maar is rustig. Verder een leuke gebiedje met als hoogtepunt de Lattenjoch. Voor mij nog steeds 1 van de mooiste pistes die ik ken.

Overdag (tot 19:00) kun je inderdaad de skibus naar Ischgl nemen, die op vertoon van je skipas gratis is (niet dat ze altijd op je kaart controleren maar ze kunnen het wel doen).

Wil je later terug uit Ischgl, waar de après-ski dus echt geweldig is, dan moet je inderdaad met de taxi. Met de bus is 't zo’n 20 minuten naar Ischgl, met de taxi dus iets korter want die hoeft niet te stoppen.

We zouden dit jaar enorm graag voor de eerste maal naar Ischl gaan. Zoals altijd gaan wij met de mobilhome. Zijn er campings in Ischl?
dank voor de reactie,
Michiel

Plaats een reactie