BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Kitzsteinhorn - Maiskogel

Appartmenten Kitzsteinhorn - Maiskogel

Aan appartementen geen gebrek in Kaprun. Hoe dat komt? Kaprun is een van de meest populaire skigebieden bij (Nederlandse) wintersporters. Daar zal ongetwijfeld de sneeuwzekere gletsjer van de Kitzsteinhorn een grote rol bij spelen. De meeste appartementen liggen in Kaprun zelf. Het skigebied van de Kitzsteinhorn ligt niet direct in het dorp Kaprun, je zal daarvoor een klein stukje met de auto moeten. De liften naar het kleinere skigebied van de Maiskogel starten wel in Kaprun zelf.

Verschillen tussen de dorpen

Rondom Kaprun liggen nog een aantal kleinere dorpen zoals Bruck, Fusch, Pieshofen of Maisdorf waar je ook appartementen kan vinden. Maar goed, Kaprun zelf heeft een mooi aanbod van appartementen. Veel appartementen in Kaprun zijn rond het centrum te vinden. In Kaprun vind je gezellige apres-ski, restaurants en veel shops.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Kaprun is goed te vergelijken met appartementen in andere populaire skigebieden. Appartementen in de kleinere dorpen die in de buurt van Kaprun liggen, zoals Bruck, Fusch, Pieshofen of Maisdorf zijn over het algemeen wat goedkoper dan appartementen in Kaprun zelf.

Accommodatie thema's