BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Kitzsteinhorn - Maiskogel

Chalets Kitzsteinhorn - Maiskogel

Je hebt in Kaprun een mooie keuze uit chalets. Kaprun is een van de meest populaire dorpen bij (Nederlandse) wintersporters en dat heeft zeker te maken met de sneeuwzekere gletsjer van de Kitzsteinhorn die om de hoek ligt. Kaprun heeft gezelligheid, shops en après-ski en biedt een ruime keuze aan chalets. De meeste chalets liggen in Kaprun zelf. Houd er wel rekening mee dat de lift naar de Kitzsteinhorn buiten het dorp ligt en je dus altijd de bus of de auto moet nemen.

Verschillen tussen de dorpen

De meeste chalets liggen in Kaprun zelf. In de dorpen Bruck, Fusch, Pieshofen of Maisdorf vind je een beduidend minder groot aanbod van chalets, maar heel eerlijk, waarom zou je in een van deze dorpen willen verblijven als je ook een chalet in Kaprun zef kunt krijgen?

Prijsniveau

Chalets in Kaprun zijn niet heel veel duurder dan gemiddeld. Wel is het zo dat Kaprun over het algemeen net even wat goedkoper is dan Zell am See en natuurlijk weer wat duurder wanneer je het vergelijkt met de kleinere dorpen die rondom Kaprun te vinden zijn.

Accommodatie thema's