BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Kitzsteinhorn - Maiskogel

Hotels Kitzsteinhorn - Maiskogel

Kaprun is een zeer populaire bestemming bij veel (Nederlandse) wintersporters. De bekende gletscher van de Kitzsteinhorn trekt het hele jaar door skiërs en snowboarders en dat heeft Kaprun veranderd in een gezellige toeristische bestemming. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in Kaprun een heel ruime keuze aan hotels hebt. De meeste hotels in Kaprun hebben drie of vier sterren.

Verschillen tussen de dorpen

De liften die je naar de Kitzsteinhorn brengen liggen niet in Kaprun zelf. Je zal hiervoor een stukje met de auto moeten reizen. De meeste hotels liggen in Kaprun zelf en enkele hotels zijn te vinden op de weg naar de ‘Kitz’. Vanuit Kaprun heb je het kleinere skigebied van de Maiskogel wel direct voor de deur liggen. Je kan uiteraard ook verblijven in dorpen in de buurt van het skigebied van Kitzsteinhorn - Kaprun. Je kan dan denken aan een hotel in Maisdorf, Schüttdorf, Bruck, Fusch, Pieshofen of Zell am See of. Je zit dan wel wat verder weg van de liften van Kitzsteinhorn - Kaprun, maar zeker als je in Schüttdorf of Zell am See verblijft dan kan je altijd omhoog bij de Schmittenhöhe. En ver weg zijn de liften van de Kitzsteinhorn nooit.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in het skigebied Kitzsteinhorn-Kaprun is goed te vergelijken met het prijsniveau van andere hotels in populaire skigebieden. Wel zijn de hotels in Kaprun over het algemeen wat goedkoper dan in het nabijgelegen, wat meer mondaine Zell am See. Uiteraard zijn de hotels in de kleinere dorpjes rondom Kaprun weer wat goedkoper.

Accommodatie thema's