BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Kitzsteinhorn - Maiskogel

Pensions Kitzsteinhorn - Maiskogel

Ben je een liefhebber van pensions en wil je ook nog eens een ruime keuze hebben? Dan moet je op zoek naar een chalet in het Oostenrijkse Kaprun. Dit gezellige dorp is zeer populair bij (Nederlandse) wintersporters en dat zie je terug in het aanbod van eigenlijk elke vorm van accommodatie. De meeste pensions in Kaprun liggen in het centrum of er omheen. Om bij de liften van de Kitzsteinhorn te komen moet je altijd een stukje met de auto, want die starten buiten het dorp.

Verschillen tussen de dorpen

In Kaprun vind je de meeste gezelligheid. Hier kan je prima stappen, vind je gezellige restaurants, goede shops en de meeste pensions. In de dorpen die in de buurt van Kaprun liggen, zoals Bruck, Fusch, Pieshofen of Maisdorf vind je logischerwijs minder pensions en moet je wat verder rijden naar de liften en de gezelligheid die Kaprun te bieden heeft.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Kaprun is gemiddeld, zeker wanneer je het vergelijkt met andere populaire skigebieden in Oostenrijk. Wanneer je de prijzen van pensions in Kaprun vergelijkt met de prijzen van de pensions in de kleinere dorpen, dan valt Kaprun natuurlijk wat duurder uit. Kaprun is over het algemeen weer net wat goedkoper dan buurman Zell am See.

Accommodatie thema's