skiles in kirchberg

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kirchberg

Wij zitten in de buurt van de Maierlbahn, weet iemand een goede skischool ( voor onze kinderen 8 en 11 jaar) die onderaan deze lift verzameld.

Volgens mij is die er niet. Toen ik er was 2 jaar terug heb ik daar geen verzameling van klasjes gezien.

Even zoeken op google en…Oh ja toch wel, Alpin Profis zit bij de Maierlbahn.
Ik lees wel wisselende recenties.

Onze kinderen gaan voor het derde jaar op wintersport en hebben ook wat in nederland les gehad, dus de oefenweide slaan ze over.
Is er bij de verzamelplaats van de andere skischolen (is dat met de skibus , of aan te lopen vanaf de maierlbahn) een directe verbinding omhoog, zo ja welke skischool adviseren jullie dan?

Skischule Aktiv: Fleckalmbahn (directe verbinding omhoog - Binnen 10 min. met skibus vanaf Maierlbahn)
http://www.skischulekirchbergaktiv.at/Skischule-Kirchberg-Ak…

Skischule Kirchberg: In het centrum (Binnen 5 min. met skibus vanaf Maierlbahn - daarna vaak met skibus naar Fleckalmbahn)
https://www.skischule-kirchberg.at/de/kontakt/

Skischule Alpin Profis: Maieralmbahn (directe verbinding omhoog):
http://schischule-alpin-profis.at/en/68.html

Ik zou Skischule Kirchberg niet nemen. Prima Skischool, maar de ligging is erg ongelukkig. Je kunt daar vandaan niet direct omhoog. De kinderen ook niet, dus er gaat veel tijd verloren om weer met de skibus naar een lift te gaan. En terug ook weer.

Je zit waarschijnlijk in het Lifthotel? Dan zou ik of de skischool bij de Maierlbahn nemen of die bij de Fleckalm. Ik ken beide scholen niet, maar Aktiv is volgens mij wel wat groter.
Bij de Fleckalm bahn kun je ook heel goed skieend komen als je de Maierlbahn omhoog neemt en dan direct weer Piste 25 naar beneden. Lijkt mij leuker dan met de skibus. Die kan er in de spits best wel eens lang over doen.

Hier kun je zien wat ik bedoel:
https://map.kitzski.at/de/winter/

Plaats een reactie