BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Kleinwalsertal

Accommodaties Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal ligt op de grens van Oostenrijk en Duitsland en is met de auto alleen te bereiken vanuit Duitsland. Het dal is daardoor zeer populair bij Duitse en Nederlandse wintersporters en er is derhalve ook veel verschillende accommodatie te vinden in het Kleinwalsertal. Je kan veel appartementen, chalets, hotels en pensions vinden in Oberstdorf, verreweg het grootste dorp, of eigenlijk kleine stad, dat aan het begin van het Kleinwalsertal ligt. Je kan natuurlijk ook terecht voor accommodatie in een van de andere dorpen in het Kleinwalsertal. In Riezlern, Hirschegg, Mittelberg (Vorarlberg) en Baad vind je ook een ruim aanbod van appartementen, hotels, pensions en chalets.

Verschillen tussen de dorpen

Het Duitse Oberstdorf is het grootste dorp aan het begin van het Kleinwalsertal. In dit sterk uitgebreide bergdorp vind je veel gezellige hotels, appartementen en pensions. Het gebied van de Fellhorn is verbonden met de Kanzelwand, waarna je uiteindelijk in het gezellige Riezlern uitkomt. Riezlern ligt midden in het Kleinwalsertal en je kan hier terecht in hotels, appartementen, pensions en chalets. In de andere dorpen in het Kleinwalsertal, zoals Hirschegg, Mittelberg (Vorarlberg) en Baad liggen ook genoeg hotels, appartementen, pensions en chalets. Je vindt hier zelfs een vijfsterren hotel!

Prijsniveau

De accommodatie in het Kleinwalsertal is niet goedkoper of duurder dan een ander Oostenrijks skigebied. Wel is het zo dat je hier een heel gevarieerd aanbod van accommodatie vindt. Van luxe vier- en vijfsterren hotels, tot eenvoudige boerenberghutten. Zo kan je met iedere portemonnee een goede accommodatie in het Kleinwalsertal vinden.

Accommodatie thema's