BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Kleinwalsertal

Appartmenten Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal is zeer popualir bij Nederlandse wintersporters. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het Kleinwalsertal snel te bereiken is. Aan de andere kant heeft het simpelweg ook te maken met de faciliteiten die je in het Kleinwalsertal kan vinden. In alle dorpen die deel uitmaken van het Kleinwalsertal vind je een groot aantal appartementen, van het ‘grote’ Duitse Oberstdorf, tot het kleine Oostenrijkse Baad.

Verschillen tussen de dorpen

Oberstdorf is verreweg het grootste dorp, of eigenlijk eerder een klein stadje, van het Kleinwalsertal. Wanneer je de grens overgaat kom je in het gezellige Riezlern en het rustigere Mittelberg, Hirschegg en Baad. Voor welk dorp in het Kleinwalsertal je ook kiest, je hebt overal een ruime keuze uit appartementen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in het Kleinwalsertal ligt absoluut lager dan de prijzen van appartementen in populaire skigebieden zoals het Zillertal of de Skiwelt. Uiteraard is de prijs van het appartement ook afhankelijk van de ligging en je moet je appartement in het Kleinwalsertal toch wel ruim op tijd boeken, aangezien het zeker in de vakantieperiodes een populaire bestemming is.

Accommodatie thema's