Chalets Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal is een gemoedelijke Oostenrijkse bestemming, dat per auto alleen via Duitsland te bereiken is. Het dal is zeer populair bij Nederlandse wintersporters en dat komt niet alleen door de goede bereikbaarheid. De skigebieden zijn klein maar fijn en de dorpen gezellig en authentiek. Je vindt in het Kleinwalsertal legio vormen van accommodatie en je hebt er ook een goede keuze uit vakantiehuizen en chalets.

V## erschillen tussen de dorpen Oberstdorf is het grootste dorp, of beter gezegd ‘stad’, in het Kleinwalsertal. Voor het echte wintersportgevoel rijd je door het Oostenrijkse Kleinwalsertal in richting de dorpen Riezlern, Mittelberg of Hirschegg. In deze dorpen heb je een prima keuze uit verschillende chalets en vakantiehuizen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in het Kleinwalsertal is over het algemeen net even wat lager dan het prijsniveau van chalets in gebieden als het Zillertal of het Otztal. Maar, het Kleinwalsertal is een populaire bestemming, dus je moet er wel rekening mee houden dat je je chalet of vakantiehuis ruim op tijd boekt, zodat je verzekerd bent van een chalet in het Kleinwalsertal.

Zoek met uitgebreide filters