Vanuit Egg-lift (Riezlern) doorskieën naar Ifen?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kleinwalsertal - Oberstdorf

Voor komende winter hebben wij Landhaus Bromm geboekt in Riezlern. Deze ligt vlakbij de Egg-lift.
Op de kaart is het niet heel duidelijk te zien, maar kun je vanaf de Egglift nou doorskieën naar Parsen en dan naar Ifen??

De Egg lift is een ‘los’ van het gebied liggende oefenpiste/rodelbaan. Je hebt hier een prachtig zicht op Ifen gebied maar je kunt er niet naar toe skiën. Vlakbij de Egg lift is een bushalte, ik weet echter niet 100% zeker of die ook rechtstreeks naar Ifen gaat. De Parsenlift ligt echter op loopafstand van de Egglift. Bij het bergstation van de Parsenlift stopt de bus die je in nog geen 10 minuten naar Ifen brengt. Ifen is prachtig gebied. Ga je echter in vakantieperiode zorg dan dat je vroeg de bus pakt anders is het vrij druk bij het dalstation. Buiten de vakantieperiodes nauwelijks wachttijden.

Wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen

Ah, dat is perfecte informatie, dank!

Maarreh, een bus vanaf het bergstation? Loopt daar nog een weg dan ofzo?
Ik heb inderdaad begrepen dat vanaf de Eggstrasse, waar wij aan zitten, een skibus rijdt naar Riezlern, wellicht rijdt die daarna door naar Ifen?

Ja, vanaf bergstation Parsenn (1300 m) klein stukje (50 m) naar weg skiën/lopen waar de bus stopt. Deze weg loopt enigszins parallel aan dalafdaling naar Riezlern. Zie ook http://www.heuberg-arena.at voor meer info.

Wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen

Plaats een reactie