Skischool met Nederlandse skileraren of Nederlands sprekend.

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kleinwalsertal - Oberstdorf

Heeft iemand goede ervaring met een skischool in het Kleinwalsertal voor een meisje van 8 jaar .
Dus ook echt een Nederlandse skileraar of Nederlands sprekende leraar of juffrouw uiteraard en niet alleen van te voren beloofd .
Ons kleinkind heeft een keer op een skicursus gezeten met een Duitse skilerares en heeft het maar een dag volgehouden , en opa en oma willen het graag nog een keer proberen maar nu wil ik eerst beter oriënteren.

Mvg. Jan

In Mittelberg heb je bij de skischool bödmen baad Nederlandse leraren en leraressen. Ze beloven niets maar er wordt wel rekening meegehouden.

De skischool ligt niet in het dorp Mittelberg maar in de wijk bödmen waar alleen 2 sleeplift zijn maar wel een skiverbinding met Mittelberg en Hirschegg. Nog niet het niveau bereikt om die skiweg te nemen (blauw), de bus stopt voor het kinderland waar alle groepjes iedere morgen verzamelen.

*bericht bewerkt door tessaneedssnow op 10 jan 2019 17:25

Ski you later!

Die had ik ook gezien en ook de sleepliften waardoor ons kleinkind eigenlijk ermee gestopt is .
Weet iemand of er ook een skischool met Nederlandse leraren of in ieder geval Nederlands sprekend in de buurt van een stoeltjeslift of gondel is in Kleinwalsertal?
In ieder geval bedankt voor de reactie.

Wat is haar niveau?
Bij skichool Mittelberg hebben ze in ieder geval Nederlandse leraren en voor de kleinere kids rolbanden. Daarna komt de sleeplift, die korter is dan de lift in Bodmen. Gondel en stoeltje zal alleen komen als er voldoende niveau is om verder omhoog te gaan.

Verder heeft de school in Ifen mooie rolbanden en een heel easy sleepliftje bij de oefenweides

*bericht bewerkt door Hessel op 11 jan 2019 14:34

Plaats een reactie