Kleinwalsertal sneeuwzekerheid pasen?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kleinwalsertal - Oberstdorf

Kleinwalsertal is over het algemeen een sneeuwzeker gebied. Geldt dit ook nog voor de paasvakantie? Aangezien het niet super hoog ligt… Wel 'stau’gebied.

Gehan

Het is toch een vrij sneeuwzeker skigebied. De Nebelhorn is bijvoorbeel nog open tot mei. Maar er zijn enkele deelgebiedjes(Ifen bijvoorbeeld) dicht voor april. De paasvakantie valt vroeg dit jaar dus het is zeker geen groot risico. Het hangt er ook een beetje van af hoeveel km jij nodig hebt.

redelijk wat kilometers bij voorkeur, gezinsvakantie en dus niet bepaald het belangrijkste.

Gehan

Dan denk ik dat je het zeker moet doen: met pasen heb je veel kans op lekker weer, geen rijen aan de liften, langere dagen en zeker een betere prijs. In het Kleinwalsertal staat het ook bol van de sneeuwkanonnen.

Ik zoek een pension/gasthof aan of nabij de piste in sneeuwzeker en hoog gebied in oostenrijk. Gezin 6 p. 29 maart tm 2 april. Tips welkom.

Normaal gezien is pasen geen probleem en ligt er nog voldoende sneeuw, zoals de voorgaande gast ook zei, het staat er bol van de sneeuwkanonnen en er valt zo veel sneeuw in de winter dat die bijna onmogelijk kan weg zijn,toch wel sneeuwzeker gebied!
– geen reclame –

Plaats een reactie