Hotels Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal is zeer populair bij Nederlandse en Duitse wintersporters en dat zie je absoluut terug in het hotelaanbod in deze regio. Verreweg de meeste hotels zijn logischerwijs te vinden in Oberstdorf, de grootste plaats van het dal. In dit gezellige stadje heb je direct toegang tot de skigebieden van de Nebelhorn en de Fellhorn. Ook in de dorpjes in het Kleinwalsertal zelf heb je meer dan voldoende keuze uit hotels. In Riezlern, Mittelberg en Hirschegg heb je vele hotels, waar veel wintersporters zich thuis zullen voelen.

Verschillen tussen de dorpen

Hoewel het Kleinwalsertal een populaire vakantiebestemming is, is het niet direct te vergelijken met de echte grote kanonnen zoals de Skiwelt of het Zillertal. De skigebieden zijn wat kleiner, de dorpen wat gemoedelijker, maar wel met voldoende faciliteiten voor wintersporters. Oberstdorf is na Garmisch-Partenkirchen de bergstad van Duitsland, Riezlern is het centrum van het Kleinwalsertal en in Baad vind je de meeste rust.

Prijsniveau

In het Kleinwalsertal kan je met iedere portemonnee een hotel vinden. Je vindt er een groot aanbod van hotels met vier- en drie sterren. Sommige hotels liggen dichtbij de pistes en liften, andere zijn juist wat rustiger gelegen. De hotels in het Kleinwalsertal zijn over het algemeen goedkoper dan hotels in andere populaire skigebieden.

Zoek met uitgebreide filters
hotelHotel Wittelsbacher Hof ****
Fantastisch
62x bekeken
9
  • Oberstdorf
  • 700m van het centrum Oberstdorf
  • 600m tot skilift Nebelhornbahn
Details
halfpension1 slaapkamer
€1518
(€759 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)