Pensions Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal is een populaire bestemming bij vele wintersporters. In het Oostenrijkse dal dat per auto alleen via Duitsland te bereiken is vind je een ruim aanbod van pensions. Het Duitse Oberstdorf is de grootste bestemming in het Kleinwalsertal, maar je vindt hier niet de meeste pensions. Wanneer je verder het Kleinwalsertal inrijdt, richting Riezlern, Mittelberg en Hirschegg heb je meer keuze aan pensions. Deze dorpen zijn ook wat kleiner dan Oberstdorf.

Verschillen tussen de dorpen

Oberstdorf, dat nog net in Duitsland ligt, is een gezellig stadje en daarmee veel groter dan de meer traditionele dorpen als Riezlern, Mittelberg en Hirschegg. Vanuit Oberstdorf ben je snel in de skigebieden van de Fellhorn en de Nebelhorn. Riezlern, Mittelberg en Hirschegg zijn kleinere dorpen, maar wel met een uitgebreid aanbod aan pensions. Hier heb je toegang tot de Walmendingerhorn, Ifen en de Kanzelwand.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in het Kleinwalsertal is over het algemeen lager dan dat van pensions in gebieden als het Zillertal of de Skiwelt. Het Kleinwalsertal is wellicht wat kleiner, maar je vindt hier mooie skigebieden en gezellige dorpen, waar je zeker als familie, een leuke wintersport kan beleven. Zeker wanneer je niet-skiërs bij je hebt is het Kleinwalsertal interessant, aangezien zij in Oberstdorf ook nog voldoende andere activiteiten kunnen ondernemen.

Zoek met uitgebreide filters