BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Klewenalp

Reviews Klewenalp

89% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3695 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste en weinig après-ski.

Wat vind jij van Klewenalp?


Beoordelingen van gebruikers

 • Tobias Dogger
  Tobias Dogger 5 januari 2011 · 23:17

  Ik ga al 22 jaar naar dit skigebied en telkens weer met groot plezier. mijn ouders hebben een vakantiewoning in emmetten en daardoor is de keuze gemakkelijk gemaakt. Ook voor vriendengroepen is het prima te vertoeven. Plezier maak je uiteindelijk met elkaar. Het uitzicht is onbetaalbaar en het is gemakkelijk te bereiken vanaf de Snelweg luzern-gotthard. Prijzen zijn relatief normaal voor zwitserse begrippen en de behulpzaamheid en sfeer is erg goed op de piste.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 17 november 2008 · 23:07

  Leuk skigebied dat als eerste alpenskigebied opduikt na Luzern. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autobahn A2 naar het zuiden. In de weekenden is het aan te raden de gondelbaan te gebruiken in Emmetten omdat de kabelbaan vanuit Beckenried dan vrij druk is. Eenvoudige afdalingen zijn er bij de skilift in Stockh? en op de Klewenalp. Voor gevorderde skiers zijn de stoeltjesliften op de Klewenstock en Ch?n een aanrader. Fantastisch is het uitzicht over het Vierwoudstedenmeer en het zwitserse mittelland. Bij mooi weer zie je zelfs het Zwarte woud. Het gebied beschikt over sneeuwkanonnen waardoor een gedeelte van het gebied kunstmatig besneeuwd kan worden.

 • Jeannette
  Jeannette 7 januari 2007 · 20:08

  Ik kom hier vanaf 1983 regelmatig. Het gebied is niet groot, maar dat maakt het juist voor kinderen zeer veilig. De hulpvaardigheid van het personeel op de piste is groot. Eén piste is ook met zeer harde wind altijd erg beschut en prettig om te skiën. Het is er niet erg hoog, dus je moet wel voor lief nemen dat de laagste piste niet altijd te gebruiken is.

>