BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Kvitfjell

Reviews Kvitfjell

68% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3679 reviews.


Wat vind jij van Kvitfjell?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast980
  Gast980 7 januari 2019 · 15:54

  Kvitfjell is een perfecte locatie met altijd goed sneeuw, en gelukkig niet te druk in de piste. Met name over dag zijn er leuke stekjes om wat te drinken / eten zoals Koia en met name Tyrihanstunet.

  Met familie 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast663
  Gast663 3 oktober 2016 · 20:24

  Heerlijk skigebied om een aantal dagen te genieten van het prachtige Noorse landschap. Verwacht geen Alpen situaties. Geen lallende hollanders en skiërs overenthousiaste skiërs. Goede sfeer. Wel wat aan de dure kant, maar dat is heel Noorwegen.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Peter
  Peter 11 januari 2012 · 22:33

  Mooi ski gebied, jammer dat veel mensen niet aan kvitfjell denken bij boeken v/e wintervacantie. schiphol-Oslo ( 1,5 uur )iets meer dan 100,- retour, trein of huurauto en in 3 uurtjes op bestemming. nooit wachten voor de liften, en sneeuw zeker ( ze geven zelfs sneeuw garantie ) Een pas,ook voor Hafjell, Gåla, Skeikampen, dus mogelijkheden genoeg. Hier nog een link voor de webcamera's ( die zijn er echt wel redactie !) http://www.kvitfjell.no/Engelsk/3

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Martijn
  Martijn 26 november 2010 · 11:56

  Heb hier jaren gewoond! Buiten dat het een leuk skigebiedje is voor families met een mooi kinderland op de westzijde met aparte liften en pistes, is het Super als wat gevorderd bent en het gebiedje kent! Het is klein compact gebied, maar werkelijk elke piste heeft een eigen karakter in alle moeilijheidsgraden. De steilste piste is maar liefst 60%! bekend van de worldcup in Maart. Ze hebben hier ook de steilste en snelste wedstrijdpiste in het wereldbekercircuit. Daarnaast als je van offpiste houdt een paradijs, overal perfecte poeder vanwege de beschutte ligging van de berg. Echter zijn de mooiste lijnen moeilijker te vinden en moet je met een local op pad gaan om deze plekken te kennen. Daarna lekker even gezellig naar Koia voor een pot bier!

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>