nieuwe liften/pisten

Dit onderwerp gaat over de bestemming La Plagne

Hallo,

Weet iemand toevallig of er nieuwe liften/pistes komen in Paradiski?

josse

Op http://www.plandespistes.nl/ zoom naar La Plagne, en zoom verder in op de nieuwe liften tot je de naam, type en geplande bouwjaar ziet.

Vorig jaar een nieuwe gondel in Montalbert: de “montalbert”, veel tijdswinst. Dit jaar een nieuwe stoeltjeslift: de 'envers" naar Plagen Aime. Onder de lift “arpette” een fun slope, en dit al een drukke lift, pffff.

Normaal ging de 2 oudste lift van La Plagne, de eitjes: “bellecotte” eindelijk vervangen worden, maar dit is niet gebeurd (of is hun plan niet aangepast?).

Hun plannen zijn om elk jaar een nieuwe lift te zetten / te vervangen, behalve in 2019: nieuw waterreservoir in Champagny. Maar er gaan meer liften weg dan dat er bijkomen.
Wat ik geen goed idee vind: in Mont Chavin / Les Coches gaan bijna alle stoeltjesliften,9 verdwijnen en komen er maar 3 nieuwe liften. Als er daar één van slit valt, pfffffff.

Zie: http://www.aime2000.fr/actualite-plan-d-investissement-de-la…
en even naar onder scrollen.

Ja wat raar. Heb 2 jaar geleden inderdaad ook al hun plannen gezien, ik geloof toen in de toeristische dienst. Wij waren er in Januari en vond bepaalde liften al druk. Nooit meegemaakt in andere gebieden. En als ze dan nu hun plannen niet nakomen. Btw ik,vond dit ook één van de slechtste Franse gebieden dat ik geweest ben dus ik ga er ook niet meer heen.

Like tourists huffing and puffing to reach the top, while we forgot the view on the way up !

Plaats een reactie