BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews La Grave La Meije

Reviews La Grave La Meije

70% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.7 op basis van 3679 reviews.

  • Sterke punten: Fantastische off-piste, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, gezellige après-ski, laag prijsniveau en sneeuwzeker.
  • Zwakke punten: Ongeschikt voor beginners, ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, minder kindvriendelijk, matig bereikbaar en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van La Grave La Meije?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast383
    Gast383 17 augustus 2019 · 15:14

    Ikzelf droomde heel mijn leven van deze plek, en dat was het zeker weten waard! Tijdens mijn week heb ik er echt doodsangsten doorstaan. Maar La Grave is La Grave niet meer, zowel tijdens winter als zomer is het er vreselijk druk. Toeristen komen met massa en vervuilen het met hun auto's, hoewel er niet zoveel andere mogelijkheden zijn is dit desastreus voor de natuur en de gletsjers smelten dubbel zo snel door de uitlaat. Toeristen zorgen er ook voor dat investeerders de bergen willen vernielen en exploiteren, zo heeft Alpe d'Huez de liften "overgekocht" en willen er direct nieuwe bouwen. Hoewel hier skiën echt super is, raad ik het af hier een hele week te verblijven. Wat ik echter echt kan aanraden is om eens een dagje hier naartoe te komen en bijvoorbeeld in Les 2 Alpes, Alpe d'Huez of Serre Chevalier te verblijven. Voor rambo's en skifanaten is dit de hemel, echt waar! maar hier met jonge kinderen komen vind ik echter echt onverantwoord. Als je goed uitgerust bent is het hier wel redelijk veilig, alles is beschikbaar in de stad. Het stadje zelf is zeer authentiek en mooi, parking vinden kan hier wel lastig zijn. Voor mensen die graag een gletsjer willen afdalen is Chamonix beter, hier is veel namelijk veiliger.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
>